Event technologies

Oct 21, 2021, 12:51
Eerste galafeest van OneTec Group overtreft alle verwachtingen

Eerste galafeest van OneTec Group overtreft alle verwachtingen

16 februari 2016

OneTec Group is niet alleen Belgisch marktleider op het vlak van korte termijnverhuur van hoogwaardige IT-apparatuur en gepersonaliseerde diensten voor beurzen en congressen, ticketing en toegangscontrole, maar ook van diverse interactieve diensten. Het bedrijf nodigde onlangs zijn beste en trouwste klanten uit op haar eerste gala in het ING Art Center in Brussel.

Tijdens het gesmaakte galafeest kregen de gasten de gelegenheid om een bezoek te brengen aan de tijdelijke tentoonstelling ‘POP-ART in BELGIË’ en te genieten van een make-up sessie, ‘powered by Guerlain’. Bovendien was er ruim de tijd om alle nieuwe technologieën ontwikkeld door OneTec uit te testen en op die manier creatieve inspiratie op te doen voor de komende evenementen. Ook de inwendige mens werd stevig verwend met een overvloed aan champagne tijdens een schitterende walking dinner, samengesteld door een van de meest gedecoreerde leiders van België, met name Yves Mattagne. Het gala bleek ook de ideale gelegenheid om te netwerken, deel te nemen aan interactieve games, prijzen te winnen én tal van verrassingen te ontvangen.

Het succes van het evenement was zodanig groot dat het aantal deelnemers zelfs de meest optimistische voorspellingen heeft overschreden. Het lijdt geen twijfel dat in 2017 een tweede editie op het programma zal staan.

En er is nog meer nieuws: de multidisciplinaire programmeurs van OneTec Group hebben andermaal nieuwe software ontwikkeld voor organisatoren van beurzen, tentoonstellingen, congressen en andere zakelijke evenementen. Het sleutelwoord is gebruiksgemak en een optimale visibiliteit van elk evenement. Voor meer informatie, stuur een e-mail ter attentie van Christian De Decker naar c.dedecker@onetec.eu.

Bekijk ondertussen ook de videopresentatie van OneTec Group hieronder.

www.onetec.eu

Meer van OneTec Group :

OneTec Group