Event technologies

Jan 17, 2021, 0:54
Het derde hoofdstuk van een spannend verhaal: OneTec-Eventattitude en Bebotics kondigen aan dat ze voortaan als één opereren

Het derde hoofdstuk van een spannend verhaal: OneTec-Eventattitude en Bebotics kondigen aan dat ze voortaan als één opereren

02 juni 2020

Bebotics is een start-up opgericht door Arno Roose, met een eindeloze capaciteit voor live activaties en een welverdiende reputatie voor zijn creatieve excellentie. Samen met Florence Quetstroey zal Arno de activeringseenheid ‘ Personalised Experience Design ’ leiden.

Een paar weken geleden vertelde de eerste pagina het verhaal van de fusie van Eventattitude met OneTec. Vervolgens schreven Florence en Gaëtan de tweede spannende ontwikkeling in het verhaal. Florence Quetstroey, voorheen bestuurslid en operationeel directeur van Eventattitude, stemde toe om de activeringseenheid samen te leiden.
Gaëtan de Borman, bestuurslid en creatieve geest bij Eventattitude, stemde in met een sterk partnerschap dat OneTec zal lanceren in een nieuwe stratosfeer van mogelijkheden, waarbij technologie en innovatievaardigheden worden vertaald in een ongeëvenaarde merkimpact.

En dan komt hier nu het derde hoofdstuk van deze fascinerende reis. OneTec-Eventattitude en Bebotics werken nu officieel als één. We zijn ervan overtuigd dat personalisatie gaat over ons vermogen om voor elke klant de juiste ervaring te creëren. Merken die ervoor kiezen om de technologie en strategieën toe te passen om een op maat gemaakt belevingsontwerp mogelijk te maken, krijgen een duurzaam concurrentievoordeel.

Onze gedeelde manier van werken en het vermogen om creatieve ideeën om te zetten in realiteit, geven ons de innovatieve en technologische ruggengraat die ons aanbod van activeringsdiensten een boost geeft, ten gunste van merken en hun klanten.

Arno Roose – Ik ben altijd onder de indruk geweest van zowel de compromisloos hoge kwaliteitsnormen van OneTec als Eventattitude, gecombineerd met de 'durf anders te zijn'-aanpak. Ik ben erg enthousiast om lid te worden van de OneTec-familie, de synergie tussen ons is sterk en onze visie is afgestemd.

Pascal Duquesne, CEO – Florence, Arno, Gaëtan en ik worden gedreven door onze honger naar grenzeloze ervaringen op maat. Ik ben zo opgewonden om met zo'n vooruitstrevend team te werken. Onze unieke positie als leverancier van evenemententechnologie in combinatie met expertise op het gebied van merkactivering geeft de creatieve geesten van marketeers en organisatoren van evenementen oneindig veel mogelijkheden voor geïntegreerde oplossingen.

Over OneTec 

[OneTec – Eventattitude – Bebotics] is een unieke groep die een breed scala aan technologische oplossingen biedt die voldoen aan de specifieke behoeften van organisatoren van evenementen en marketeers voor activeringsoperaties op maat. Daarnaast is OneTec een belangrijke partner in de verhuur van IT- en audiovisuele apparatuur op korte termijn.

Dit is slechts het begin van het verhaal. We zullen met plezier meer informatie delen over de volgende stappen van de integratie. Hou dus Facebook in de gaten: OneTecGroup. Stuur uw vragen naar info@onetec.eu

Meer van OneTec Group :

OneTec Group