Event technologies

Oct 21, 2021, 14:42
OneTec Group ontwikkelt interactieve Team Building oplossingen

OneTec Group ontwikkelt interactieve Team Building oplossingen

13 juli 2015

Al meer dan 10 jaar biedt OneTec een brede waaier aan diensten die perfect beantwoorden aan alle IT-behoeften van organisatoren zoals het beheer van databases, communicatie, registratie, het printen van badges, scanning, korte termijn verhuur van IT- en AV-apparatuur en verschillende interactieve oplossingen (draadloos kiessysteem, communication wall, Interactieve kiosken ...).

Op vraag van het agentschap Kalahari, en in opdracht van B-Post, ontwikkelde OneTec Group een webapplicatie voor de Ipad.

De applicatie vormt de basis voor een teambuilding, want ze geeft 100 teams van 4 personen de kans om deel te nemen aan een Quiz en aan tal van missies die op verschillende locaties in het land volbracht moeten worden.

Een complex sporenspel waarbij de applicatie zich over het parcours van de deelenemers, de gestuurde en ontvangen berichten, en de behaalde punten ontfermt.

Dankzij deze informaticaontwikkeling kon de organisatie de volgende zaken rechtstreeks volgen:

  • de positie van de teams, verspreid over het terrein;
  • de activiteit en de score van elk team gedurende de hele dag;
  • de houding en de prestatie van de teams tijdens het volbrengen van de missie.

Een team dat instaat voor het beheer , de analyse en de ontwikkeling van de apps staat ter beschikking voor elk gelijkaardig project.

Voor meer informatie, contacteert u OneTec Group - Christian De Decker - c.dedecker@onetec.eu

www.onetec.eu

Meer van OneTec Group :

OneTec Group