Event technologies

Sep 18, 2021, 22:19
Onetec over de grenzen heen !

Onetec over de grenzen heen !

04 januari 2019

Onetec reisde de voorbije 3 maanden heel Europa (en verder) door om evenementen van innovatieve en betrouwbare technologie te voorzien. Deze maakt het leven van eventmanagers efficiënter, events professioneler en zorgt voor een extra user experience bij de deelnemer. 

Registratie is het eerste aspect waarmee een deelnemer op een event geconfronteerd wordt, op kantoor via het online registratrieplatform of aan de inkombalie bij het ontvangen van de gepersonaliseerde toegangsbadge. Registratie wordt beschouwt als de toegangspoort tot jouw evenement. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.

Om de vlotte toegang en flow van deelnemers op een (internationaal) event te garanderen kiezen klanten meer en meer om Onetec in te schakelen, dit over de grenzen heen. De transportkost weegt niet op tegen de flexibele, kwaliteitsvolle en betrouwbare service. Of het nu in België, Europa of elders in de wereld is: Onetec is jouw ideale IT-partner!

Onetec was de voorbije 3 maanden actief in:

Senegal

Oman

Oostenrijk (5x)

Malta

Nederland

Italië

Luxemburg (3x)

Spanje

Portugal

Duitsland

Hongarije

Turkije

België

Frankrijk

Naast eventregistratie en on-site badging was Onetec ook verantwoordelijk voor heel wat andere diensten:

  • Senegal: Ontwikkeling van een digitale en zeer complexe verkiezingstool op basis van het STV-principe.
  • Luxemburg: De UEFA campagne van F91 Dudelange werd in goede banen geleid door een weldoordachte toegangscontrole aan de hand van meer dan 30 gesynchroniseerde scanners.
  • Oman: De fotobooth en votingssyteem hebben hun diensten in dit warme klimaat bewezen,. De perfecte manier om interactie op jouw beursstand te garanderen
  • Portugal : 30 standhouders konden via tablets, NFC-technologie & QR-codes informatie bekomen over de toeschouwers en de nodige informatie doorsturen
  • Spanje : Meer dan 800 politiekers stemden 350 resoluties goed via een gewogen votingsysteem

Meer van OneTec Group :

OneTec Group