Event technologies

Jun 22, 2021, 21:36
OneTec-Eventattitude ontvangt parlementaire delegatie

OneTec-Eventattitude ontvangt parlementaire delegatie

23 september 2020

Op vrijdag 18 september mocht OneTec-Eventattitude een delegatie van MR-afgevaardigden van het Brusselse parlement ontvangen, vergezeld door hun parlementaire attaché. Deze afgevaardigden begaven zich op het terrein om een ​​toonaangevend bedrijf in de evenementensector te ontdekken en meer te weten te komen over de uitdagingen van de coronacrisis.

Tijdens het eerste deel van de presentatie werd uitgelegd waaruit onze branche bestaat, de soorten evenementen die er te vinden zijn, welke stakeholders erbij betrokken zijn (locaties, organisatoren, leveranciers ...), de verenigingen die ons vertegenwoordigen zoals Febelux, B- esa, ACC Belgium ...

Het tweede deel gaf een beschrijving van ons vak [EVENT TECHNOLOGY | BRAND ACTIVATION | COMPUTER RENTAL], geïllustreerd met talrijke voorbeelden van projecten in België en Europa. Er werd ook stilgestaan bij het strategische belang van de fusie met Eventattitude en Bebotics om onze positie in de markt te versterken en onze krachten te bundelen om de crisis het hoofd te bieden.

We hebben tenslotte uitvoerig stilgestaan ​​bij de dramatische impact van de crisis op onze sector, met de cijfers gepubliceerd door de "Alliance of Belgian Event Federations", met het COVID Event Risk Model, en we deden een oproep voor de enige maatregel die onze 80.000 medewerkers kan redden: geef de sector een perspectief, en herstel het vertrouwen van de klant met een datum om opnieuw op te starten!

Er werd ook gesproken over de BEST PRACTICES GIDS "Doeltreffend beheer van

het coronarisico tijdens een evenement?" opgesteld door 21 branchedeskundigen, waaronder OneTec voor het gedeelte "Event registration & Tracking ", maar ook OPSMAN, VO Event, Destree, GSP2 enz ... (https://www.onetec.eu/COVID19-ReportNL.pdf)

De afgevaardigden, die gedurende bijna 2 uur zeer aandachtig en betrokken waren, hebben vervolgens nog meegedaan aan een praktische oefening met 2 activeringen die vlaggenschipproducten zijn in het Eventattitude-assortiment: de Ice-Cube Studio en New-York.

Met: Aurélie CZEKALSKI, parlementslid ; Alexia BERTRAND, parlementslid en fractieleider voor de MR in het Brussels Parlement ; Françoise SCHEPMANS parlementslid en fractieleider voor de MR in de Federatie Wallonië-Brussel ; Clémentine BARZIN, parlementslid ; David LEISTERH, parlementslid en regionaal voorzitter MR ; Geoffroy COOMANS DE BRACHÈNE, parlementslid.

Meer van OneTec Group :

OneTec Group