Event Destinations

Jan 28, 2021, 14:51
Profiteer van de zomer om even de druk van de ketel te halen!

Profiteer van de zomer om even de druk van de ketel te halen!

04 juli 2019

Ook al stopt de bedrijfsactiviteit in de zomer niet helemaal, is het in deze tijd van het jaar toch ietsje rustiger en des te meer een geschikte tijd om even te ontspannen en te chillen met collega's! Het Convention Bureau Liège - Spa Businessland geeft u hierbij enkele suggesties van activiteiten die u met uw team kunt doen!

Neem uw collega's bijv. mee naar een unieke Virtual Reality beleving in het centrum van Luik, op een bekende plek voor de Luikenaars: Le Cadran. Na uw vergadering kunt u van een heerlijke cocktail genieten op "La Summer Terrace" in Hotel Van der Valk Verviers! Of kennis maken met het bierbrouwproces alvorens het bier te proeven in de Brasserie des Bobelines in Spa!

One Reality

Beleef met collega's een unieke virtual reality !

Bent u op zoek naar een originele, spannende en opwindende activiteit met uw team? Probeer dan eens een van de grootste Virtual Reality Centra in Europa!

Liege One Reality DSC00952 Corentin LambertDeze entertainment ruimte die pas sinds enkele weken geopend is, verwelkomt u in het centrum van Luik op een oppervlakte van meer dan 2.000 m² en biedt plaats aan maar liefst 30 gamers tegelijkertijd.

U heeft de keus uit verschillende opties die zo volledig mogelijk aan uw wensen voldoen en optimaal zijn aangepast aan uw niveau. Als u een beginner bent in het gamen, kunt u deelnemen aan een "eenvoudige" individuele en "statische" beleving; heeft u wat meer ervaring, dan kunt u deelnemen aan « free-roaming » games waarbij u zich zonder obstakels kunt verplaatsen in een relatief grote ruimte.

Onder de aangeboden belevingen kunt u kiezen tussen een avontuur aan boord van de spaceshuttle Eclipse voor een hachelijke reddingsmissie of een aanval op een Russische wolkenkrabber, vol zombies!

call to action4

Van der Valk Verviers

Geniet onder collega’s van een vleugje vakantiesfeer!

 "La Summer Terrace van het Hotel Verviers", geopend tot 15 september, is de nieuwe ‘place to be’ na uw vergaderingen voor cocktail liefhebbers! Bovendien kunt u er genieten van diverse, smakelijke visgerechten bijv. gegrilde vis à la plancha of heerlijke mosselen, zoals ‘a la playa’!

summer terrasse Van Der Valk Verviers 1Nieuw dit jaar! Elke donderdag ligt er een dansvloer op u te wachten om uw voetjes van de vloer te gooien tijdens georganiseerde donderdag concerten die meer dan ooit de pan uit gaan swingen! Zet dit alvast in uw agenda en reserveer uw tafel voor de geplande avonden van 1 tot 4 augustus in het kader van het 10-jarig bestaan van het hotel.

Dit hotel, in het hart van de Ardennen, beschikt over 9 vergaderzalen en een auditorium van bijna 300 zitplaatsen met afneembare wanden en tal van aanpassingsmogelijkheden om uw evenementen optimaal te organiseren. De 100 beschikbare kamers, het verwarmde buitenzwembad, het restaurant met 200 zitplaatsen en bar tot max. 100 personen plus de buitenterrassen, vullen het aanbod ten voordele aan. Om nog maar te zwijgen van de ruime en gratis bewaakte parkeerplaats voor 600 wagens.

call to action5

La Brasserie des Bobelines

Nieuw: Teambuildingen leven in de brouwerij…

Het is zover! Op vrijdag 28 juni opende Brasserie Bobeline officieel haar deuren met de overname van het Pavillon des Petits Jeux in Spa, aan de ingang van het Parc de 7 heures.

Brasserie Bobeline 1 Oli GrapheDe uitgelezen gelegenheid om hier met uw personeel de brouwerij te bezoeken in het stijlvolle 19e-eeuwse geklasseerde gebouw, tevens brouwerij van dit befaamde bier van Spa. Daarnaast ook een prima moment om de verschillende producten te proeven die uw zintuigen ongetwijfeld zullen prikkelen en deze zomer uw dorst gaan lessen!

In de gistingsruimte kunt u ook genieten van een restaurant met een capaciteit van 40 zitplaatsen met een overdekt terras dat plaats biedt tot max. 100 personen. Geniet van de terroir keuken, die volledig is afgestemd op de verschillende gebrouwen biersoorten.

Met een oppervlakte van 120 m², is de mezzanine de ideale plek voor het organiseren van uw evenementen. Van hier hebt u vrij toegang tot de loopbrug die uitkijkt op de brouwerijzone. De afhuurbare ruimte biedt max. 100 zitplaatsen aan ronde tafels en heeft een capaciteit van 150 personen voor een cocktailreceptie.

call to action6

Foto's: ©Oli Graphe, ©Corentin Lambert, ©Van Der Valk, ©Eucalypt & ©Monkit.

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège