Event Destinations

May 27, 2020, 7:31
Aperitief & Fluisterbootjes: een verkwikkende zomerse teambuilding

Aperitief & Fluisterbootjes: een verkwikkende zomerse teambuilding

08 augustus 2019

Genieten van de zomer is vrij eenvoudig als je erover nadenkt ... Je hoeft niet ver van huis te gaan. Kom naar Dinant, in de top 15 van de beste Europese bestemmingen in 2019. Slechts 1 uur vanuit Brussel, scheep in voor een buitengewone rally in de betoverende omgeving van de Maasvallei.

Aan het roer van onze kleine elektrische boten ontdekt u de rivier en haar oevers tussen Dinant en Anseremme op zoek naar de attracties van de Maasvallei: architectonische details, beelden, historische monumenten en natuurverschijnselen. Met een team van 5 personen en een roadbook ontdek de bakens van de kaart op de oevers en beantwoord de raadsels.

Dorstig? Een beetje trek? Geen zorgen: het aperitief is al aan boord! Mousserende wijn, olijven, kazen en andere hapjes wachten op u in de koelbox.

2.00 uur, om samen met je team de verworven successen en mooie dagen te vieren in een ontspannen sfeer. Toegankelijk voor iedereen, een uitdagende activiteit: doe je best en sleep de 1ste prijs in de wacht! Een verkwikkende pauze met collega's, buitenshuis...
Praktische details: vanaf 20 deelnemers €139,60 per boot excl. btw per boot (5 personen per boot). Reserveer tot 7 dagen op voorhand via event@dinant-evasion.be

Meer info: https://www.dinant-croisiere.com/bateau-apero