Event Destinations

Feb 21, 2020, 16:12
Enkele tips van Convention Bureau Liège – Spa Businessland

Enkele tips van Convention Bureau Liège – Spa Businessland

20 februari 2019

Om u weer in vorm te krijgen en dit nieuwe jaar goed te beginnen heeft het Convention Bureau Liège – Spa Businessland enkele goede tips voor u! Zegt men niet vaak dat een glaasje de beste remedie is? Voeg de daad bij het woord en doe mee aan een ginworkshop van Discover Belgium! Begin het jaar goed en daag uw collega’s uit tijdens een originele teambuilding georganiseerd door Weventures! De meest toegewijden onder u kiezen wellicht voor Kloster Heidberg voor de organisatie van hun evenement. Dit klooster heeft onlangs het kwaliteitslabel niveau II gekregen, voor superieure dienstverlening.

Discover Belgium
Shake! Shake! Shake! Maak uw eigen gin!

cvb2Als gespecialiseerd bedrijf voor de organisatie van evenementen zoals teambuilding, incentive of netwerken overal in België, en vooral in de provincie Luik, biedt Discover Belgium de mogelijkheid om de smaakspecialiteiten van ons land te ontdekken, waarbij u tegelijk een gezellige tijd beleeft met uw collega's.

Doe mee aan een workshop die in het teken staat van de Belgische gin, de tweede meest geconsumeerde drank in het koninkrijk. Ontdek meer over de geschiedenis van deze drank en ervaar de aromatische rijkdom van de verschillende soorten gin. Maak indruk op uw vrienden en word de pro van de cocktailshaker: creëer uw eigen cocktail!

Houdt u van gastronomie en lekkere gerechtjes? Maak dan eens een culinaire wandeling met uw collega's in een stad naar keuze. Maak kennis met de culinaire specialiteiten van deze stad en ervaar de cultuur.

Deze ervaren partner op het vlak van evenementen biedt nog tal van andere bijzondere evenementen. Kies uw formule en de medewerkers geven u het beste advies en nemen de organisatie op zich.

Weventures
Teambuilder zonder te stoppen met werken!

cvb3Wilt u uw medewerkers in de watten leggen maar is het niet mogelijk om alle medewerkers van het bedrijf op dezelfde dag afwezig te laten zijn? Wilt u aan teambuilding doen met uw team, maar wel op uw werkplek aanwezig blijven? Dat is mogelijk met Weventures dat niet 1 maar 3 oplossingen heeft!

Een animator die overal voor zorgt komt naar uw locatie en geeft leiding aan groepjes van 12 personen (1u). Zo kunnen maximaal 5 sessies worden gerealiseerd, waaraan 60 personen kunnen deelnemen. Er is enkel een ruimte in het pand benodigd van minimaal 25m².

Stel de teams samen en kies het concept van de dag uit 3 mogelijkheden:

  • • Crazy Quiz Challenge
  • • Minute to win it
  • • Escape the office (soort escape room)


Weventures is continu op zoek naar nieuwe ideeën voor originele teambuilding-activiteiten waarin teamgeest en avontuur centraal staan. Maak kennis met dit nieuwe concept dat diverse voordelen biedt. Optimale benutting van tijd, deelname van een groot aantal medewerkers, veel flexibiliteit.

Kloster Heidberg
Communiceer met uw teams!

cvb4Dit voormalige klooster in Eupen biedt diverse gebruiksmogelijkheden voor de organisatie voor uw seminars en vergaderingen. Het klooster biedt plaats aan maximaal 300 gasten met een overnachtingsmogelijkheid voor maximaal 76 personen. Er wordt samengewerkt met de beste traiteurs van de stad, waarbij er veel belang wordt gehecht aan het gebruik van regionale producten (bij de lunch en het diner).

Heidberg Klooster neemt de organisatie van uw teambuilding voor zijn rekening en biedt diverse activiteiten:

  • Een bezoek aan de chocolademakerijen Jacques of Darcis
  • Een cocktail- of kookworkshop
  • Een bezoek aan een streekbrouwerij of een orgelbouwer
  • De organisatie van een activiteit zoals karten, golf, kanoën, boomklimmen, railbike, boogschieten, workshop schilderen of djembé
  • Een culinair bezoek aan de stad Eupen
  • Wandelingen in het natuurpark de Hoge Venen
  • Bezoeken met gids in de omgeving van Eupen of in de Euregio (Aken, Hasselt, Maastricht, Luik).

Als u nog niet bent overtuigd om uw evenementen hier te organiseren, is het misschien goed om te weten dat dit bedrijf onlangs het certificaat Ostbelgien - kwaliteit dienstverlening, niveau II heeft ontvangen. Met dit certificaat verbindt dit moderne centrum voor seminars en evenementen zich om zijn dienstverlening voortdurend te controleren en verbeteren, en af te stemmen op uw wensen.

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège