Event Destinations

Jun 6, 2023, 8:49
Provincie Luik stelt u graag enkele opvallende suggesties voor

Provincie Luik stelt u graag enkele opvallende suggesties voor

12 maart 2018

De provincie Luik werpt zich op als de favoriete bestemming voor de organisatie van uw congressen, meetings, incentives en teambuilding activiteiten. Geen inspiratie? Het Convention Bureau Liège-Spa Businessland geeft u graag u enkele suggesties die uw nieuwsgierigheid zullen opwekken!

Het lijstje van de Provincie Luik vangt aan met de voorstelling van het toekomstige Van der Valk Congress Hotel Liège, wiens ambitie het is om het zakentoerisme in Luik te stimuleren. U ontdekt daarna de ontwikkelingen in Val Benoît die het tot een van de meest innovatieve locaties in de provincie maken. Ten slotte, nog steeds in de Luikse periferie, zult u zich beslist thuis voelen in Châteauform 'City, dat onlangs haar deuren heeft geopend in de schitterende omgeving van Château du Val Saint-Lambert.

Van der Valk Congress Hotel Liège

Het Van der Valk Congress Hotel Liège, dat op 1 juli zijn deuren opent, biedt op enkele stappen van het beroemde Musée Boverie een adembenemend uitzicht. Het hotel met 219 kamers, suites en appartementen tegenover het Palais des Congrès, heeft ook een brasserie-restaurant met een capaciteit van 300 personen en verschillende terrassen en feestzalen.

Na de vergaderingen kunt u ontspannen door gebruik te maken van het Kinéo Wellness- en Fitnesscentrum en een trendy binnenzwembad. Uw evenementen 's avonds afronden kan prima door gebruik te maken van de Sky Bar op de 10e verdieping, waar u de prachtige voetgangersbrug en het treinstation Luik-Guillemins, ontworpen door Calatrava, kunt bewonderen.

Banketten, seminaries of vergaderingen, het Van der Valk Congrès Hôtel Liège voldoet, in samenwerking met het Palais des Congrès, aan al uw eisen en wensen!

Val Benoît – Bâtiment du Génie Civil

Op zoek naar een open, verbonden en toekomstgerichte site om uw meetings te organiseren? Twijfel niet langer, Val Benoît is precies wat u nodig hebt! Met zijn moderne gebouw en zijn innovatieve en humanistische benadering, gebaseerd op ‘delen en samenwerken’, heeft deze vergaderlocatie alles om velen onder u te verleiden!

In het hart van het Bâtiment du Génie Civil geniet u van diverse ruimtes, specifiek ingericht voor uw conferenties, workshops, vormingen en vergaderingen. Er wachten u niet minder dan 7 zalen die tot 200 mensen kunnen ontvangen. Het gebouw bevindt zich op een boogscheut van het stadscentrum van Luik, dichtbij het treinstation van Luik-Guillemins en vlakbij de toekomstige tramlijn. IT-apparatuur, catering, … aan alles is gedacht voor uw evenementen.

Châteauform’City

Bekend in de sector als een van dé referenties op het vlak van het organiseren van seminaries en zakelijke evenementen, komt Châteauform 'City naar de provincie Luik door te investeren in het prestigieuze en historische Château du Val Saint-Lambert, op slechts 15 minuten van het centrum van Luik. Châteauform 'City baseert zich op het concept ‘zoals thuis", en onderstreept haar jarenlange knowhow met een warm welkom gericht op hoffelijkheid, vriendelijkheid en eenvoud. Met 15 hightech vergaderzalen en veel flexibele ruimtes kunt u er probleemloos al uw vormingen, meetings, recepties en bedrijfsavonden organiseren.

U zult ook gecharmeerd zijn door het gloednieuwe, eigentijdse decor dat perfect past bij het historische karakter van de locatie. Om nog maar te zwijgen over de gastronomische intermezzo’s die u zullen verleiden dankzij de eenvoudige, maar evenzeer elegante als royale tafel onder leiding van een gepassioneerde chef-kok.

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Luik
T: 04/237 95 85
T: 04/230.69.66  
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.business-land.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :