Decors & Stands

Jun 25, 2019, 19:36
Dankzij deze 4 unieke eigenschappen is de Startent van Krekels de stabielste en veiligste op de markt

Dankzij deze 4 unieke eigenschappen is de Startent van Krekels de stabielste en veiligste op de markt

19 december 2018

Een stabiele tent is uitermate belangrijk voor een veilig evenement.
Zowel de paal, het doek als de verankeringspunten van je tent moeten bestand zijn tegen krachten die oplopen tot boven de 1000 kg! Daarom zet Krekels compromisloos in op de beste kwaliteit van elk onderdeel.

1. Het doek

De kwaliteit van de stof verdient speciale aandacht. Krekels kiest bewust voor de duurdere varianten in de markt omdat compromissen hier uitgesloten zijn. Het grootste deel van deze prachtige tent bestaat dan ook uit stof.

Die tentenstof is 100% polyester. Polyester is brandvertragend en heeft een Europees brandcertificaat. De stof is voorzien van technische coatings voor waterdichtheid en schimmelwering. De UV coating zorgt dan weer voor bescherming tegen zon en behoud van kleuren en is gelijkmatig verdeeld zonder fouten. De stof behoudt zijn elasticiteit en is scheurvastheid ook na lang gebruik.
Er zijn diverse standaardkleuren en full-digital opdruk mogelijk.

2. Top van de tent

De toppaal is voorzien van een stevige steun van 15 mm dik die zorgt voor een stabiele ondersteuning van het dak. De top van het doek is versterkt met een metalen ring van 8 mm dik en zes stevige riemen van 7 cm lang om scheuren te voorkomen en om extra krachten te kunnen opvangen.

3. De paal

Krekels beschikt over de dikste paal die met 100 mm diameter en 3 mm wanddikte de dikste is die op de markt te verkrijgen is. De paal is onbreekbaar, dus veiligheid gegarandeerd.

Het onderste deel van de paal is nog eens extra verstevigd met een wanddikte van 4 mm en is voorzien van een stevig opdraaimechanisme. Met een afneembare aluminium hendel schroef je de paal omhoog met krachten die meer dan 1000 kg kunnen tillen. Zonder veel moeite kan je de tent zo onder perfecte spanning zetten.

De CNC gefreesde tussenstukken zorgen voor zeer goede fitting en een systeem dat vlot uit elkaar te halen is. Dus geen gedoe om de paal na gebruik weer uit elkaar te halen.

4. Verankeringspunten (hoeven)

Elke arm van de Startent is voorzien van een beschermende aluminium voet of hoef met een wanddikte van 6 mm. Deze heeft geen scherpe kanten zodat niemand zich er kan aan bezeren. De stof is extra stevig bevestigd aan de aluminium schoen door middel van een PVC laag. Door de vorm van de voet kan je er niet over struikelen.

Ontdek het aanbod startenten

https://www.krekels.net/producten/startent#2

Meer van Krekels :

Krekels