Event Destinations

May 25, 2024, 18:26
Luik en Spa, twee complementaire MICE-bestemmingen die op u wachten

Luik en Spa, twee complementaire MICE-bestemmingen die op u wachten

26 april 2024

Als één enkel en flexibel aanspreekpunt biedt het Convention Bureau • MICE Liège-Spa een volledige en gepersonaliseerde gratis service om bedrijven te ondersteunen bij de organisatie van hun volgende evenementen, seminaries, congressen, incentives, personeelsfeesten en teambuildings.

Naast vakkundig advies en de vaardigheden van professionals uit het veld - echte specialisten binnen hun domein -, zorgt het Convention Bureau ook voor offertes op maat voor o.a. logies, catering, catering, cultuuraanbod, sportactiviteiten en/of ontspanning, etc. Doordat zij de volledige regie over de organisatie van uw evenement in handen nemen, van boeking tot facturatie, krijgt u een echte sleutel-op-de-deuroplossing. Kortom: een enorme besparing van tijd en geld!

Maar het Convention Bureau  MICE Liège-Spa staat bovenal voor een MICE-aanbod van een honderdtal partners verspreid over de provincie Luik, dat zich blijft professionaliseren, vernieuwen en uitbreiden. Dit is met name het geval bij OM, de nieuwe evenementenconcertzaal die zojuist haar deuren heeft geopend in Seraing.

Met Luik en Spa als speerpunten kan het CVB er prat op gaan dat het de organisatoren twee verschillende, maar uiterst complementaire eventbestemmingen kan aanbieden. Waar de meer zakelijke en formele evenementen eerder een plaats zullen krijgen in een culturele metropool als Luik, zal Spa daarentegen alle faciliteiten kunnen bieden voor het organiseren van een onderdompeling in de natuur, een teambuilding en allerlei soorten incentives met betrekking tot de thermaalbaden en vooral , de prachtige en weelderige natuur van de Ardennen.

Kortom, voor de A tot Z organisatie van uw volgende evenement op Luiks grondgebied, kunt u terecht bij het Convention Bureau  MICE Liège-Spa…

Convention Bureau • MICE Liège-Spa
Candice Michot
+32 (0) 4 279 56 42
+32 (0) 496 15 64 50
info@miceliegespa.be.be
www.miceliegespa.be