Decors & Stands

Mar 29, 2024, 15:50
Krekels biedt backdrops en ander promotiemateriaal voor uw evenement

Krekels biedt backdrops en ander promotiemateriaal voor uw evenement

01 september 2016

Wilt u graag dat uw bedrijfsgegevens en/ of uw reclameboodschap binnen of buiten te zien is? Dan bieden backdrops de ideale oplossing als promotiemateriaal. Een backdrop doek is een snel opgesteld podiumdoek of presentatiedoek, dat zichtbaar aanwezig is en voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt.

Backdrops worden bijvoorbeeld ook vaak gebruikt als achtergrond voor podia bij festivals of bijvoorbeeld bij evenementen, waar ze op voordelige en eenvoudige wijze de achtergrond aankleden en als decor kunnen dienen. De backdrop banner kunt u gemakkelijk vervoeren naar de gewenste locatie, zonder dat deze kreukt. De reclamedoek is vervolgens ook eenvoudig te bevestigen.

Krekels is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van backdrops en ander promotiemateriaal van zeer hoge kwaliteit. Een backdrop maken is eenvoudig en wordt vervolgens mobiel verpakt geleverd. U kunt zelf de grootte, de indeling, de kleuren en de informatie op het achtergronddoek kiezen, waarna wij de backdrop bedrukken.

Krekels staat voor een betere grafische beleving. Door de hoge kwaliteit en dichtgewoven materialen die gebruikt worden in het doek, is de backdrop wand en zijn de afbeeldingen en tekst daarop telkens goed te zien vanuit verschillende kijkhoeken. De kleuren worden correct weergegeven en de backdrop gaat lang mee. Dit geldt ook voor de foto backdrop en andere afbeeldingen die zeer gedetailleerd zijn.

www.krekels.net

Meer van Krekels :