Vaste & tijdelijke locaties

Jul 4, 2020, 2:14
Krekels helpt mee aan onthulling nieuw logo Blankenberge

Krekels helpt mee aan onthulling nieuw logo Blankenberge

23 januari 2018

Krekels speelt een belangrijke rol in de onthulling van de nieuwe huisstijl en logo voor Blankenberge. De kuststad koos voor een re-branding om duidelijk aan te tonen waar Blankenberge precies voor staat. Mede dankzij de inbreng van Krekels is de nieuwe huisstijl een echte eyecatcher geworden.

De nieuwe huisstijl, inclusief het nieuwe logo, onderstreept de ambitie van Blankenberge om meer mensen aan te sporen om de stad en haar talrijke troeven te ontdekken. Met deze re-branding wil de stad aantonen dat Blankenberge een bruisende stad is die openheid en leefbaarheid hoog in het vaandel draagt.

De stad mag dan trots zijn op het verleden, de nieuwe huisstijl slaat ook de brug naar de toekomst en wil benadrukken dat er ook vandaag én morgen flink wat te beleven valt. En dat niet alleen voor de eigen inwoners, maar ook voor mensen die er een tweede verblijf hebben en voor de talrijke toeristen die er het hele jaar door meer dan welkom zijn.        

Om een en ander kracht bij te zetten in het stadsbeeld, opteerde Blankenberge voor een samenwerking met Krekels. En die laatste zorgde meteen voor de nodige ruchtbaarheid met eyecatchers zoals beach- en mastvlaggen, textielframes evenals een mega tifo-vlag.

www.krekels.net

Meer van Krekels :