Decors & Stands

Mar 26, 2019, 7:30
Krekels geeft advies om je WK dorp een succes te maken

Krekels geeft advies om je WK dorp een succes te maken

15 juni 2018

Heb je de voetbalvibe al gevoeld? Het aanstormende WK laat zelfs de grootste voetballeek niet onberoerd. Wat is er daarom leuker en gezelliger dan het organiseren van een voetbalfeestje – of zelfs een heel fandorp – voor je collega’s, vrienden of buren? Bij zo een voetbalfeestje is de juiste aankleding van je locatie natuurlijk al de helft van het plezier. Krekels helpt je dan ook graag aan je mobiele promotiemateriaal. 

Tentenvlaggenspandoekenstrandstoelen en vlaggenlijnen: wij steken alles in onze nationale kleuren. Organiseer je binnenkort dus een WK-dorp of voetbalfeestje? Ontdek dan snel het uitgebreide assortiment en laat je promoartikelen bedrukken met je logo of merk.

Tips nodig voor de organisatie en inkleding van je WK dorp?

Denk zeker aan de volgende dingen:

1. Inkom

2. Tv scherm

  • Je tv wordt tijdens je feestje het meest bekeken! Zet dus banners met branding rond je scherm en zorg dat het licht er niet opvalt.

3. Drankstandje / shop

  • Richt je vouwtent in als bar of fanshop met een halfhoge zijwand: een aparte ruimte maar toch ook open en uitnodigend.

4. Algemene aankleding

5. Zitmogelijkheden

  • Tijdens de wedstrijd zoeken de supporters graag een comfortabel plaatsje uit. Kies voor zitkubussen of strandstoelen en creëer je eigen VIP lounge!

Ontdek het gamma promotiemateriaal van Krekels voor de aankleding van je WK fandorp.

www.krekels.net

Meer van Krekels :

Krekels