Decors & Stands

Sep 24, 2018, 18:18
Beursmateriaal kent ontzettende groei!

Beursmateriaal kent ontzettende groei!

24 oktober 2017

Krekels realiseert een omzetgroei van 50% voor het indoor promotiemateriaal. Klanten vinden meer en meer de weg naar het indoor promotiemateriaal, waardoor de verkoop in dit segment sterk toeneemt. Om aan de stijgende vraag te kunnen beantwoorden werd er extra geïnvesteerd in de productie.

Zo zijn de beurswanden nog competitiever in prijs en sneller geleverd. Krekels staat klaar voor het beursseizoen. U ook?

Wat heeft u nodig voor een volwaardige beursinrichting?

  • Beurswand

Alles begint met het kiezen van de juiste wand. Krekels biedt een uitgebreid aanbod aan aan verschillende wanden voor uw beursstand. Door de eindeloze personalisatiemogelijkheden kan Krekels van elke beursstand iets unieks maken.

  • Balie/counter

Elke beursbezoeker moet over een drempel om zo te stand te betreden en iemand te benaderen of aan te spreken. Die drempel kan hoog liggen als al het personeel druk in de weer is met klanten of als de beursstand niet uitnodigend is. Met een balie of onthaalplaats verlaagt u deze drempel aanzienlijk.

De durf – als bezoeker – om de stand te betreden en iemand aan te spreken zal hierdoor sterk verhogen. Krekels beschikt over een uitgebreid gamma van counters in verschillende afmetingen en modellen.

  • Promotiemateriaal

Promotiemateriaal zorgt voor een sterke uitstraling van uw merk of product. De aandacht trekken van bezoekers kan u hiermee dan ook perfect doen.

  • Standmeubilair

Standmeubilair maakt uw beursinrichting helemaal af. Met gepersonaliseerde zitkubussen kan u klanten uitnodigen voor een langer gesprek. Een tafel kan dan weer handig zijn om er uw documentatie en brochures op te leggen, maar ook om de standbezoekers een hapje en/of drankje aan te bieden. Let op dat het standmeubiliair uitnodigend is en geen obstakel vormt om de stand te betreden.

Hoge kwaliteit beursmaterialen

De materialen van Krekels zijn van hoogstaande kwaliteit waardoor ze verschillende keren inzetbaar zijn en hierdoor jarenlang meegaan. Krekels verzekert beursmateriaal met een kwalitatieve en professionele uitstraling. Zo wordt al het gepersonaliseerd materiaal in-house gedrukt, waardoor we de beste prijs-kwaliteit verhouding garanderen.

Promo wanden en Beursmateriaal op maat

Het belang van een goede beursstand is groot. De aankleding van uw beursstand moet op een positieve manier de aandacht trekken bij de beursbezoekers. Daarom is het uiterst belangrijk om voldoende beursmateriaal mee te nemen dat uw herkenbaarheid zal vergroten. Gepersonaliseerd materiaal met uw logo, merk of bedrijfsnaam dat uw producten en diensten duidelijk in beeld brengt, is dan ook noodzakelijk voor een kwalitatieve beursinrichting. Wanneer bezoekers de gangen doorkruisen ‘scannen’ ze immers steeds de standen. Door gebruik te maken van gepersonaliseerd beursmaterialen laat u hen meteen zien waar u als bedrijf sterk in bent en trekt u de aandacht.

De dagen voor een beurs kunnen zeer stressvol zijn. Krekels probeert deze stress te verlichten dankzij de uiterst gemakkelijke opstelling van al onze beursmaterialen. Alle materialen kunnen immers snel en gemakkelijk worden opgesteld en gemonteerd zonder dat u externe hulp nodig heeft van professionele monteurs of beursstand bouwers. Bovendien zijn al onze producten compact verpakt en dus makkelijk te transporteren.

www.krekels.net

Meer van Krekels:

Krekels