Decors & Stands

Apr 19, 2024, 19:36
Al meer dan 100 steden, gemeentes en provincies werken met Krekels professionele vouwtenten

Al meer dan 100 steden, gemeentes en provincies werken met Krekels professionele vouwtenten

01 maart 2016

Met meer dan 17 jaar expertise is Krekels dé specialist in het produceren van gepersonaliseerde vouwtenten voor professioneel en intensief gebruik. Het veelzijdige aanbod tussen verschillende kwaliteiten, afmetingen, kleuren en accessoires in combinatie met de eigen productie, (na)service, en scherpe prijs-kwaliteitsverhouding verklaart onze stevige marktleiderspositie in België. Maar ook in het buitenland zijn de tenten niet onbekend.

Vanaf uw aanvraag zal een vaste account manager u door het volledige aankoopproces adviseren en begeleiden.

Showroom

Er wordt eerst een plaats-  of showroombezoek ingepland waarbij de verschillende kwaliteiten, accessoires en opdrukmogelijkheden samen bekeken worden. Nadien volgt een uitgebreide demonstratie die het gebruiksgemak van de tent onmiddellijk aantoont.  De klant kan eveneens alles zelf uitproberen en testen.

Lastenboek

Met ons lastenboek waarin alles tot in de kleinste details wordt weergegeven, onderscheiden we ons op de Belgische markt. We stellen het ter beschikking van de klant zodat hij juiste keuzes kan maken en het als hulp kan inroepen bij het opmaken van zijn bestek.

Grafische ondersteuning

Onze grafische afdeling helpt u verder met het uittekenen van het ontwerp en het adviseren van de bedrukking.

Eigen productie in Lokeren

In onze productieafdeling in Lokeren printen en confectioneren we de dakjes en zijwanden van de tenten op maat. Door onze volledige in-house productie spelen we kort op de bal en is een snelle levertijd mogelijk. Bij de oplevering van de tent krijgt u standaard een opleiding voor u en uw team.

Service na verkoop

Na de levering staat krekels ook in voor de herstelling en reiniging van uw tent. Wij beschikken over een grote stock van reserveonderdelen. Recent deed onder meer provincie Antwerpen, stad Gent en gemeente Middelkerke beroep op onze diensten.

Neem contact met ons op voor een rondleiding in onze 300m² showroom

Stokkelaar 3 - B-9160 Lokeren - Tel.: +32 (0)9 33 77 150 - info@krekels.net - www.krekels.net

Bekijk hier de presentatie van Krekels' promotiemateriaal en referenties

www.krekels.net

Meer van Krekels :