Vaste & tijdelijke locaties

Jun 25, 2019, 19:31
Krekels lanceert de beste vlag van België !

Krekels lanceert de beste vlag van België !

08 mei 2017

Niets is belangrijker dan de juiste kwaliteit en uitstraling tonen voor uw merk. Waarom zou u deze dan niet promoten met de beste vlag van België? Zes jaar intense ontwikkeling en investering in supermoderne machines door de firma Krekels levert de beste vlag van België op.

U krijgt de primeur kennis te nemen van de tien kenmerken die aan de basis liggen van deze topper.

Vergewis uzelf ervan dat de nieuwe dropvlag van Krekels geen gelijke kent in prijs, kwaliteit en uitstraling.

10 redenen waarom u voor de beste dropflag van België moet kiezen:

152017krekels site

1. Intense kleuren en doordruk

Met onze nagelnieuwe hoogtechnologische sublimatieprinter verzekert u zich van een druppelvlag met een prachtige kleurintensiteit en een perfecte doordruk.

2. Kwalitatieve doek

We bieden een woven stof aan waarvan de vezels heel dicht tegen elkaar liggen. Resultaat is een stof die minder doorzichtig is en meer de intensiteit van de kleuren laat zien. Overtuig je van het verschil ten opzichte van andere vlaggenstof.

3. Flexibele fiber mast

Onze glasvezel mast is flexibel, en veert dus steeds terug, terwijl een aluminium mast bij te veel wind buigt. De veerkracht van onze fiber is zeer hoog waardoor het doek een mooie en sterke spanning krijgt. Daarenboven zijn de onderdelen van de mast voorzien van extra verchroomde en verstevigde verbindingsstukken. De mast gaat steeds vlot in en uit elkaar. 

4. Duurzame vlaggensteun 

De verbinding die we speciaal voor deze dropflag ontwikkeld hebben schittert in zijn eenvoud :
● Roestvrije aluminium buis, voorzien van glijlagers.
● Manueel uit de steun te verwijderen
● Stevige grip rond de mast
● Lange levensduur
● Prijsbewust

Een combinatie van eigenschappen waar iedere ontwikkelaar van droomt.  

5. Uw merk altijd zichtbaar

Door de mooie spanning van het doek is het volledige oppervlak van het doek steeds zichtbaar. Zelf bij sterke wind of bij windstilte. Uw visibiliteit is steeds gewaarborgd en daar draait het tenslotte om.

6. Onbreekbare en stapelbare rubbervoet

Onze  rubbervoet, waar we uniek in zijn, zal er voor zorgen dat u nooit meer een andere nodig heeft. De rubbervoet bestaat volledig uit gerecycleerd materiaal, is perfect UV-bestendig en brokkelt niet af zoals betonvoeten. Hij is voorzien van een handsteun en zal door zijn zachte oppervlakte ook de grond niet beschadigen met krassen. De vlaggensteun kan eenvoudig verwijderd worden waardoor de voeten stapelbaar zijn. Handig tijdens transport voor events met meerdere vlaggen.

7. Mastband 

Elke drop flag is voorzien van een stevige mastband. Men kan kiezen uit wit of zwart. Op aanvraag is het zelf mogelijk om een mastband in uw pantone kleur te drukken.

8. Lange levensduur

Zowel de veerkrachtige fiber mast als het doek dat niet wappert gaan langer mee dan een gewone dropvlag. De vlaggensteun en rubbervoet zijn ook ‘voor het leven’. Koop éénmaal de hardware en geniet lang van een mooi kwalitatief geheel. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze hardware dat wij 2 jaar garantie geven op zowel de voet, de mast als de rotator. (Bij juist gebruik van de vlag)

9. Scherpe prijs en snelle levering

De hoge volumes en grote voorraden laten ons toe de hardware aan scherpe prijzen aan te bieden. Moderne machines en camera gestuurde snijtafels zorgen voor een hoge capaciteit en sterk doorgedreven automatisatie. Kortom, we zijn georganiseerd om snel en competitief te produceren en we hopen dat alle klanten van deze voordelen kunnen meegenieten.

10. Dropflag made in Belgium

De beste vlag van België wordt volledig in België bedrukt en geconfectioneerd. Een dropflag 100% made in Belgium.

www.krekels.net

Meer van Krekels :

Krekels