Vaste & tijdelijke locaties

Jun 21, 2018, 18:33
Krekels vouwtent: ideaal promotool voor sampling acties

Krekels vouwtent: ideaal promotool voor sampling acties

05 juli 2017

Met de 2 x 2m grote vouwtent met volant en dak met full digitale opdruk presenteert Krekels een uitstekend promotool voor bijvoorbeeld sampling acties. De kwalitatief hoogstaande plooitent is geschikt voor veelvuldig gebruik en is snel en eenvoudig op te stellen.

232017krekels siteKrekels levert de 2 x 2 m vouwtent standaard met stalen frame + dak + draagtas basic. Het stalen frame is voorzien van 32 x 32 mm vierkante poten en weegt 28 kg. Ook een aluminium frame is op verzoek leverbaar. De tentstof bestaat uit zeer hoogwaardig polyester (320 g/m²) met waterdichte en brandvertragende (B1) coatings en anti-schimmeleigenschappen.

U kunt kiezen voor een dak met een volledig digitaal bedrukte volant (rechte band rondom de tent) of volant + dak digitaal bedrukt. Krekels beschikt over de modernste groot formaat printers en is uniek in het zelf drukken en vervaardigen van de bedrukte tentstoffen. Door de opdruk in house te doen is er volledige controle over de kleuren en kwaliteit van de opdruk en kan Krekels snel reageren, wat meteen ook de specialiteit van het huis is. De standaard levertermijn is drie weken, de kostprijs bedraagt 399,00 euro (excl BTW).

Voor stalen frames is een draagtas met wielen in de prijs inbegrepen. Voor de aluminium frames zijn draagtassen en verwijderbare wielen, ontworpen voor veelvuldig en ergonomisch gebruik, optioneel beschikbaar.

Meer info vindt u hier

www.krekels.net

Meer van Krekels:

Krekels