Event Destinations

May 25, 2024, 19:37
Meet in Mechelen, het congresbureau van de stad, bestaat tien jaar

Meet in Mechelen, het congresbureau van de stad, bestaat tien jaar

16 april 2024

Op donderdag 21 maart 2024 kwamen bijna 200 gasten samen, waaronder trouwe klanten, gedreven partners en andere belanghebbenden, om te vieren en te proosten op het 10-jarig bestaan van Meet in Mechelen. Zonder hun voortdurende steun en vertrouwen zou Meet in Mechelen niet staan waar het vandaag staat als congresbureau.

Sinds de oprichting in 2014 heeft congresbureau Meet in Mechelen een onmisbare rol gespeeld in het bevorderen van zakelijk toerisme en het aantrekken van nationale en internationale congressen, conferenties en evenementen naar Mechelen.

De medewerkers van Meet in Mechelen kennen de Dijlestad en haar omgeving door en door. Met een decennium aan ervaring heeft Meet in Mechelen zich gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven en organisatoren die ondersteuning nodig hebben bij de organisatie van hun event in Mechelen. De dienstverlening is bovendien volledig gratis.

De centrale ligging van Mechelen, uitstekende bereikbaarheid, historische charme, moderne voorzieningen, de brede waaier aan vergaderlocaties en fijne horecazaken maken van Mechelen een aantrekkelijke bestemming voor zakentoerisme. Door de jaren heen werden deze troeven met succes benut en daar plukt men vandaag de vruchten van.

Ondanks de uitdagingen van de afgelopen jaren, met name als gevolg van de wereldwijde pandemie, is er een gestage groei in het aantal aanvragen voor zakelijke bijeenkomsten. De digitale wereld heeft nieuwe mogelijkheden gebracht, maar niets kan tippen aan de beleving en betrokkenheid die je voelt wanneer je je evenement in Mechelen organiseert.

Met een indrukwekkende database van meer dan 4000 tevreden klanten, variërend van kleine tot grote bedrijven en non-profitorganisaties, heeft Meet in Mechelen een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in de evenementenindustrie.

Onze successen spreken voor zich: van het Europees associatiecongres van Worldchefs tot de glamoureuze uitreiking van de BEA's (Belgian Event Awards) en unieke evenementen zoals een sensationele pop-up DJ-set op de Sint-Romboutstoren. Keer op keer werd bewezen dat Mechelen dé ultieme setting is voor onvergetelijke evenementen.

Maar Meet in Mechelen wil niet op zijn lauweren rusten! Met opwindende nieuwe projecten in het vooruitzicht zoals de opening van de Predikherenkerk en de ontwikkeling van een ultramodern congrescentrum, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor Mechelen.

Dus, beste event- en meetingplanners, laat je verleiden door de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Mechelen en maak van je volgende evenement een onvergetelijke ervaring die je gasten nog lang zal bijblijven.

www.meetinmechelen.be

meetinmechelen@mechelen.be

Meer van Meet in Mechelen :

Meet in Mechelen