Event Destinations

Feb 22, 2024, 5:52
Congresbureau Meet in Mechelen schenkt 5 duo-tickets weg voor de BEA awards!

Congresbureau Meet in Mechelen schenkt 5 duo-tickets weg voor de BEA awards!

16 november 2021

De Belgian Event Awards organiseren hun jaarlijkse hoogmis van de evenementenwereld dit jaar opnieuw in Mechelen. Tijdens de BEA awards worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën, van beste B2B-event tot beste B2C-event. Doe mee aan de wedstrijd van congresbureau Meet in Mechelen en misschien woon jij de ceremonie wel gratis bij op 1 december 2021.

Congresbureau Meet in Mechelen is bijzonder trots dat het dit event naar Mechelen heeft gehaald. “Het is dankzij de goede samenwerking tussen congresbureau Meet in Mechelen en private partners dat we de organisatoren hebben kunnen overtuigen om voor Mechelen te kiezen”, zegt Kurt Callaert, verantwoordelijk voor het congresbureau.

“Het is een unieke kans voor Mechelen om de troeven van de stad en haar partners te promoten. Het wordt een speciale editie. Eentje om anderhalf jaar corona mee door te spoelen en een frisse herstart voor de hele sector!”

Congresbureau Meet in Mechelen schenkt 5 duo-tickets weg voor de BEA-avond op 1 december 2021 in de Nekkerhal. Stuur een mailtje met jouw contactgegevens naar meetinmechelen@mechelen.be  en maak kans op deze mooie prijs!

Meer van Meet in Mechelen :

Meet in Mechelen