Audiovisueel

Mar 28, 2024, 14:52
PRG steunt de European Development Days 2017

PRG steunt de European Development Days 2017

30 juni 2017

Wanneer 8000 participanten tijdens de 11e editie van de European Development Days (EDD) in Brussel de krachten bundelen om samen tegen de globale armoede te vechten, is het voordehandliggend dat professionaliteit en flexibiliteit essentieel zijn om dit te kunnen waarmaken. In opdracht van Media Consulta Event GmbH was PRG Belgium met grote trots de officiële technische verstrekker voor de EDD 2017 op gebied van belichting, geluid en elektrische distributie.

Het evenement werd gehouden in Tour & Taxis in Brussel, op 7 en 8 juni.

"Deze opdracht nam in totaal 306 werkdagen in beslag voor onze crew, die verantwoordelijk was voor het beheren van 7 vrachtwagens, oftewel 70 ton, aan materiaal. Met volle moed slaagde de PRG crew erin om 480 soorten belichting, 60 luidsprekers – inclusief draadloos netwerk, koptelefoons en microfoons – 50 plasma schermen en 3 grote 16/9 front projections te leveren voor de in totaal 40 conventie- en meetingrooms. Tenslotte bedroeg de stroomtoevoer voor dit event niet minder dan 650 x 16A kanalen!

Het grootste obstakel voor ons team was het geluidsdicht maken van de 3 grote conventiezalen en 21 kleine meetingrooms op hetzelfde moment, maar wij kunnen met trots zeggen dat de 13 Sound Engineers hier perfect in geslaagd zijn!

Onze PRG Crew heeft zich nogmaals professioneel en flexibel kunnen opstellen tijdens de voorbereiding, pre-productie, set-up en het event zelf. Dit is werkelijk verbluffend voor zo’n sterk beveiligd en exclusief evenement.

Wij willen Media Consulta Event GmbH en Frank Lombaers van harte bedanken voor deze unieke en prachtige samenwerking! We kijken alvast uit naar de 12e editie en hopen hier opnieuw deel van te kunnen uitmaken."

Copyright foto's © EU Union

www.prg.com

Meer van PRG Belgium :