Audiovisueel

Apr 20, 2024, 15:07
PRG voor de AIMAG Ceremonies 2017 in Turkmenistan

PRG voor de AIMAG Ceremonies 2017 in Turkmenistan

09 oktober 2017

De 5e editie van de Asian Indoor en Martial Games (AIGAM) in Ashgabat, de hoofdstad van Turkmenistan, is net op zijn einde gekomen. Dit evenement was van historisch belang, aangezien het de eerste keer was dat Turkmenistan zich kenbaar maakte binnen de internationale eventsector. De openings- en slotceremonies, met meer dan 7631 performers, vonden plaats in het recent gerenoveerde Olympisch Complex.

Balich Worldwide Shows, verantwoordelijk voor deze productie, nam PRG’s technische service in vertrouwen om met hen samen te werken aan dit spectaculair evenement.

De openingsceremonie vond plaats op 17 september, de slotceremonie op 27 september, en beiden waren technisch gezien sterk gefocust op het gebruik van videoprojectie. 
PRG was leverancier van 100 Panasonic 21K projectors voor de vloerprojecties, 18x Barco UDX 4K 32 projectors voor de centrale cilinder en 8 Barco 26K projectors voor het Yunta-dak. Daarbovenop zorgden we voor de aanvoer van 36km aan vezels, 8 d3 4x4 mediaservers, een 80x80 lightware matrix en een 33x33 lightware matrix. 

De foutloze executie van de openings- en slotceremonie toonde opnieuw hoe de waarden van de productie- en crewleden gebaseerd zijn op professionalisme, doorzettingsvermogen en competentie. PRG heeft 25 on-site technici die ervoor gezorgd hebben dat de ceremonies onvergetelijke gebeurtenissen geworden zijn.

Credits

Photo Credits: Luca Parisse for Balich Worldwide Shows
Show Credits: Creative & Executive Production Balich Worldwide Shows

www.prg.be

Meer van PRG Belgium :