Audiovisueel

Jul 4, 2020, 0:36
Negramaro landt met zijn ruimteschip in 6 Italiaanse stadions

Negramaro landt met zijn ruimteschip in 6 Italiaanse stadions

31 juli 2018

Negramaro toert opnieuw door Italië. Zijn show “Amore Che Torni Tour Stadi 2018” brengt fans naar 6 stadions in het hele land. De tour, waarvoor al meer dan 155.000 tickets verkocht werden, wordt geproduceerd en georganiseerd door Live Nation Italië. PRG is dankbaar om als videoleverancier te mogen bijdragen aan de “Amore Che Torni” tour. 

De show gebruikt video op een exemplarische manier om de storytelling kracht bij te zetten. Het podium stelt een ruimteschip voor, met centraal een MC12 scherm in de vorm van een wereldbol, geflankeerd door twee satellieten en MC18 zijschermen. 8 Barco UDX 4K32 projectoren worden gebruikt voor projectie op de doeken die de satellieten vormen.

Net zoals in de ruimte, zijn verschillende elementen en schermen in beweging. Aan de basis van dit spektakel ligt een ingenieuze technische opstelling: 5 risers waren bekleed met Utile R3 video. Twee van die risers zijn lasergestuurde plateauwagens die over het podium en de catwalk bewegen en aangestuurd werden met een volledig draadloos videosignaal via een Teradek draadloos videosysteem.

PRG's bijzondere dank gaat uit naar Claudio Santucci voor het unieke set design, Alberto Muller, productiemanager voor Live Nation Italië, Bernd Bisson, crew chef voor PRG en hun volledige teams!

www.prg.com

Meer van PRG Belgium :

PRG Belgium

  • Adres: 100 Boulevard du Souverain, 1170 Watermael-Boitsfort
  • Telefoon: +32 (0)2 663 21 80
  • E-mail: info@be.prg.com
  • Website: www.prg.com