Vaste & tijdelijke locaties

Oct 1, 2020, 22:07
Een gewaardeerd partnership tussen Organic-Concept en Docks Dome

Een gewaardeerd partnership tussen Organic-Concept en Docks Dome

19 november 2019

Docks Dome is een premium evenementenruimte in Brussel, met een indrukwekkende en buitengewone architectuur bovenop het winkelgebied Docks Brussel. Samen met Organic-Concept werd er nu extra binnenruimte gecreëerd.

De locatie biedt een adembenemend uitzicht op de gracht en het park van het koninklijk paleis. Docks Dome is een van de meest aantrekkelijke, unieke, gedurfde, verschillende, diverse en directe locaties op de markt. Met zijn innovatieve ontwerp en zijn 3000 m², is het de ideale plek om conferenties, productlancering, beurzen, gala's, prijsuitreikingen, cocktailparty's, evenals personeelsfeesten, walkingdiners voor een privé- of bedrijfsevenement te organiseren.

De locatie is omgeven door 1500 m² panoramische terrassen. Dit biedt hen een extra flexibele ruimte die zich leent tot het creëren van extra binnenruimte op het terras. Voor deze uitbreiding kwamen Docks Dome en Organic-Concept eerder dit jaar in contact. Samen hebben we de perfecte match gevonden in stijl, kleur, maat en stabiliteit ... dit in een Witte Organic Stretch Tent.

Deze tent biedt de mogelijkheid om tot 600 personen te ontvangen tijdens staande evenementen of 300 personen voor een zittend diner.

Docks Dome is zeer tevreden met hun keuze. We konden het niet beter citeren dan dat ze zelf deden in hun laatste nieuwsbrief: “A beautiful space to let your imagination run loose and create the event of your dreams”.

Meer van Organic Concept :