Vaste & tijdelijke locaties

Jan 28, 2021, 14:58
Een promotietarief, een nieuw hotel of teambuilding ter plaatse !

Een promotietarief, een nieuw hotel of teambuilding ter plaatse !

08 mei 2019

Zoekt u een plaats om vergaderingen en bedrijfsevenementen te organiseren ? Heeft u daarbij hulp nodig om uw teambuilding en incentives op te zetten?  Het Convention Bureau Liège- Spa Businessland helpt u om inspiratie op te doen en kan u diverse voorstellen doen!

Zo kunt in de maanden mei en juni voor al uw vergaderingen tegen een promotietarief gebruik maken van de bijzondere faciliteiten van het Ramada Plaza Liège City Center! Of misschien is het toekomstige MY HOTEL wel iets voor u ? Binnenkort opent dit hotel haar deuren in Malmedy dat ideale ruimtes voor uw evenementen biedt. En wat dacht u ervan om tussen twee vergaderingen door in teamverband met uw collega's, raadsels op te lossen in het Silva Hotel Spa-Balmoral

provliegramRamada Plaza Liège City Center

Wij bieden u luxe en aanbiedingen op maat

Als u in mei en juni uw vergaderingen of seminaries in Ramada Plaza Liège City Center organiseert, profiteert u van een bijzondere aanbieding! Bij het boeken van een vergaderzaal krijgt u 10% korting en als u 10 vergader-arrangementen boekt, is de 11e gratis! Na uw vergadering kunt u van een heerlijk drankje genieten aan de bar tijdens het Happy Hour, waar u dagelijks van 17u00 tot 18u30 uur twee drankjes krijgt voor de prijs van één!

Combineer professionele evenementen en een prachtig kader door hier uw vergaderingen en evenementen te organiseren. Dit 4-sterrenhotel ligt verspreid over diverse gebouwen uit verschillende periodes, waarvan een fraai 17e eeuws klooster. Door haar ligging, niet ver van het historische centrum, is dit hotel uitstekend bereikbaar.

Er zijn 6 seminariezalen van 30 m² tot 180 m² en twee extra polyvalente ruimtes waarbij u over talloze mogelijkheden beschikt voor de organisatie van uw evenementen. Bovendien zijn deze ruimten allemaal voorzien van presentatiemateriaal, complete geluidsapparatuur en een ultra snelle internetverbinding.

Wilt u nog meer beleven in Luik en uw verbijf verlengen ? Boek dan een van de 149 Deluxe of Executive kamers met al het nodige comfort om u na uw werk heerlijk te ontspannen.

provliegmyhotelMY HOTEL

Binnenkort in het hart van de Ardennen : een ideaal, gloednieuw hotel  voor uw vergaderingen !

Heerlijke luxe midden in de natuur! Ontdek deze zomer het gloednieuwe hotel MY HOTEL in Malmedy !

Met een gunstige ligging in een prachtige groene omgeving, midden in de stad en niet ver van het circuit van Spa-Francorchamps, is dit 4-sterrenhotel met 84 kamers dé ideale plek voor al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen!.

Als perfecte en essentiële aanvulling op de verschillende hotels die u op deze site kunt vinden, stelt dit hotel alles in het werk om al uw zakelijke evenementen, zoals seminars en congressen te organiseren. En wel, in nauwe samenwerking met het Intermills Business & Event Center dat beschikt over 8 zalen voor verschillende doeleinden, te gebuiken van 23 tot 432m². Tevens is er in het hotel zelf ook een ruimte van 120 m² ter beschikking voor de klanten.

In dit hotel zijn er verschillende familiekamers met een innovatief design. Ook kunt u gebruik maken van onze ruimte van 120 m² met sauna, hammam, verzorgingsruimten en zelfs enkele suites met privé whirlpoolbaden !

Daarnaast beschikt het hotel over een grote afgesloten parkeergarage met 80 plaatsen.

provliegbalmoralSilva Hotel Spa-Balmoral

Nieuw concept: uw teambuilding in het hotel

Silva Hotel Spa-Balmoral breidt haar activiteiten uit en biedt een nieuwe ludieke uitdaging voor uw teambuilding: het Silva escape Game!

De omgeving: de bergen en een Oostenrijks chalet.

Uw opdracht, indien u die accepteert: een aktetas neutraliseren.

Uw troeven: een hecht team en gezond verstand.

Gaat u deze uitdaging aan ?

Zo ja, dan kunt u terecht in het Silva Hotel Spa-Balmoral voor een boeiende, ludieke en unieke activiteit met slechts één enkel doel : uw team versterken. Veel succes met uw opdracht !

Wat het ook mag zijn: het plannen van een vergadering, het organiseren van de lancering van een nieuw product of het opzetten van een teambuilding om uw teamverband te versterken, in het Silva Hotel Spa-Balmoral bent u op de perfecte locatie!

Het hotel, midden in de beboste heuvels van Spa, ligt op een unieke locatie met een panoramisch uitzicht over het meer van Warfaaz. Er zijn 16 conferentieruimtes voorzien van de allernieuwste technologie voor maximaal 300 personen, een wellnesscentrum en 126 kamers. Met een team van organisatie-specialisten biedt dit hotel u een totaalaanbod voor al uw evenementen!

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège