Vaste & tijdelijke locaties

Dec 1, 2020, 9:39
Nieuwe troeven voor zakentoerisme in de provincie Luik

Nieuwe troeven voor zakentoerisme in de provincie Luik

18 september 2015

De provincie Luik staat garant voor een veelzijdig, rijk en gevarieerd aanbod. Met de twee historische steden Luik en Spa, die beiden een groot aantal kwalitatief hoogstaande locaties tellen, heeft de provincie alle troeven in handen om de zakelijke toerist te verleiden. Tal van outdoor-activiteiten worden georganiseerd in de prachtige omgeving van de Ardennen rond Spa of in de schitterende vallei van de Maas. Een groot aantal mogelijkheden zoals de Rallye des Cafés en het nieuwe Conference & Business Centre in Luik vragen om te worden ontdekt.

DIAMANT Liège, het nieuwe Conference & Business Centre

Gelegen in het hart van de wijk Vennes in het weelderige groen aan de oevers van de Ourthe, is DIAMANT Liège uitstekend geschikt om professionele relaties te creëren en te bevorderen, én een toegevoegde voor bedrijven en organisaties te creëren. Met haar indeling in een Conference Center en een Business Center, biedt DIAMANT Liège een comfortabele en flexibele infrastructuur, aangevuld met audiovisueel materiaal van de jongste generatie, een vlotte bereikbaarheid en een beveiligde parkeerplaats.

DIAMANT Liège is de ideale plek voor MICE evenementen zoals vergaderingen, opleidingen, seminaries en banketten tot 400 personen. De brasserie "Le Cabochon" heeft een capaciteit van 30 zitplaatsen en is met zijn gezellig en luxueus kader vooral gericht op zakenmensen. De gasten kunnen er genieten van een verzorgde, maar genereuze keuken naar aloude Luikse culinaire traditie.

DIAMANT Liège opent de deuren in de loop van de maand november.

www.diamant-liege.be

Rallye des Cafés in de stad Luik

De combinatie van lekker proeven, teambuilding en cultuur tijdens uw seminaries is perfect mogelijk dankzij het nieuwe concept dat werd ontwikkeld door Weventures!

Met een tocht langs de typische cafés van Luik, laat Weventures u de typische verhalen van de Vurige Stede ontdekken. Vanuit uw hotel, met kaart en kompas in de hand, laten de organisatoren u kennismaken met de geschiedenis van Luik aan de hand van spelletjes en puzzels, met als hoogtepunt proeverijen van onze Belgische bieren.

www.weventures.be

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Luik
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège