Vaste & tijdelijke locaties

Jul 13, 2020, 3:04
In de provincie Luik is het allesbehalve saai!

In de provincie Luik is het allesbehalve saai!

27 september 2017

Als uitgelezen locatie voor de organisatie van meetings, congressen, incentives en teambuildings biedt de provincie Luik steevast een originele invalshoek. Bovendien pakt het ‘Convention Bureau Liège-Spa Businessland’ keer op keer uit met schitterende aanbiedingen. Deze keer op het programma: de snelladers van Hotel Verviers Van der Valk, de eindejaarsfeesten bij Radisson Blu Balmoral in Spa en een prachtige locatie in hartje Luik dankzij Barbou 8.

Hotel Verviers Van der Valk

Hotel Verviers Van der Valk innoveert opnieuw en stelt u graag haar acht Tesla super snelladers voor die bovendien 24/7 gratis beschikbaar zijn!

De installatie is inmiddels al het zevende laadstation van Tesla in België. Met haar vlotte bereikbaarheid, dichtbij de snelwegen E40 et E42, garandeert Hotel Verviers Van der Valk uw verplaatsingen in alle comfort. Vergeet bovendien niet dat het hotel beschikt over 100 4* kamers, een suite met jacuzzi, een welness center en 9 meeting rooms.

Interesse? Denk dan ook even aan de ‘Green Meeting’ forfait die bestaat uit 2 dagen all-in verblijf met inbegrip van een bezoek aan de geothermische installaties, en dat vanaf 199 €.

Deze aanbieding is geldig tot 15 december volgens beschikbaarheid met reservatie voor 30 september.

www.hotelverviers.be

Geen eindejaarsBlu-es in Radisson Blu Balmoral Spa

Op zoek naar een goed idee voor de organisatie van uw eindejaarsfeest? Zoek niet verder: het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa biedt dé oplossing met een driegangenmaaltijd of een buffet met wijnforfait vanaf 56 euro pp. Elke deelnemer wordt bovendien getrakteerd op een glaasje bubbels. Deze aanbieding is geldig van 1 december 2017 tot 1 januari 2018.

En er is nog meer: vanaf 1 januari kunt u het hotel ook exclusief privatiseren voor uw bedrijf en dat al vanaf 50 kamers. Het hotel kan dan ook aangekleed worden met uw kleuren, banners, logo, …

www.radissonblu.com

In Barbou 8 is het allesbehalve saai

De ideale omgeving vinden om een evenement te organiseren is geen gemakkelijke keuze. Maar ook daar is een oplossing voor: in hartje Luik ontvangt Barbou 8 u graag in een origineel, warm en comfortabel kader.

U kunt er terecht voor recepties, tentoonstellingen, bedrijfsfeesten, meetings en seminaries dankzij de moduleerbare ruimte die bestaat uit twee zalen en een buitenruimte en geschikt is voor de ontvangst van 10 tot 40 personen.

Leuk extraatje: de locatie heeft een partnership met DJ Steph Wunderbar, de ideale man om op uw event een toffe ambiance te creëren.

www.labarbou8.be

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Luik
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège