Vaste & tijdelijke locaties

Jul 15, 2020, 19:27
Van avonturenpark over chocolade tot spitstechnologie in de provincie Luik

Van avonturenpark over chocolade tot spitstechnologie in de provincie Luik

06 maart 2017

Met een kwalitatief hoogstaande infrastructuur, ongewone ideeën en de ene aanbieding al interessanter en origineler dan de andere, schuift de provincie Luik zich naar voor als de bestemming bij uitstek voor de organisatie van incentives en teambuildingactiviteiten. Ook nu weer hebben we voor onze lezers een uitgelezen selectie in petto, te beginnen in Forestia, een park dat naast incentives en teambuildings ook borg staat voor originele family days.

Daarna volgt een heerlijke, gastronomische maaltijd in hotel Van der Valk Verviers alvorens af te sluiten met een kennismaking met spitstechnologische oplossingen van Bluepoint Liège.

Forestia, de hemel voor avonturiers

U wil een family day of teambuilding organiseren die uw collega’s van de sokken zal blazen? Dan is Forestia precies wat u zoekt. Dankzij tal van originele aanbiedingen heeft het avonturenpark u de mogelijkheid u te onderscheiden! Wat dacht u bijvoorbeeld van het beklimmen van de eerste outdoor klimmuur in België? Of u even helemaal te laten gaan met twee gigantische tokkelbanen? Of het woud in je eentje te ontdekken met behulp van 10 verschillende touwenparcours? In Forestia is er zonder meer voor elk wat wils.

forestia.be

Eenmaal een lekkerbek, altijd een lekkerbek: hotel Van der Valk Verviers

Beleef een gastronomische teambuilding in de magische wereld van de chocolade. Ontdek de geheimen van Jean-Philippe Darcis dankzij de Academy Chocolat Darcis die zich op een boogscheut van hotel Van der Valk Verviers bevindt.

Profiteer van deze exclusieve package die een combinatie biedt van een aangename werksfeer in een kwaliteitshotel met de ontdekking van chocolade in al zijn vormen.

De package omvat:

  • meetingzaal
  • lunch in hotel Verviers
  • twee uren in de Academy Chocolat
  • bezoek aan het chocolademuseum
  • aperitief en diner bij kaarslicht chocolaterie
  • cadeauverpakking van de beroemde ‘macarons Darcis’
  • overnachting in single kamer
  • ontbijtbuffet

En dat voor slechts 250 € BTW in per persoon. Als dat geen indruk maakt! 

www.hotelverviers.be

Bluepoint Liège

Diamant Liège heeft een ware facelift ondergaan en heet voortaan Bluepoint Liège. U ontdekt in het exclusieve business center nog meer nieuwe toptechnologieën voor vergaderzalen, een dienstverlening die nog dynamischer en professioneler is, breedband wifi, digitale flipcharts voor presentaties en nog veel meer verrassingen. Eén ding staat als een paal boven water: Bluepoint is dé uitgelezen plek voor meetings, conferenties en andere bijeenkomsten.

www.bluepoint.be

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Liège
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège