Vaste & tijdelijke locaties

Jul 2, 2020, 18:02
Ook in 2017 heeft de provincie Luik heel wat te bieden

Ook in 2017 heeft de provincie Luik heel wat te bieden

22 december 2016

Op zoek naar nieuwe activiteiten in het nieuwe jaar? Dan bent u in de provincie Luik aan het juiste adres! Schouder met het hele team het geweer met Adrenaline Events, organiseer uw bedrijfsevenement in het Chalet du Domaine des Hautes Fagnes of geniet van de artistieke uitmuntendheid van de beroemde Opéra Royal de Wallonie-Liège …

Schouder het geweer in teamverband!

Adrenaline Events

Wat dacht u van uw nauwkeurigheid te testen bij het hanteren van een wapen, terwijl u geniet van een apero met collega's? Dan moet u niet langer aarzelen en een partijtje kleiduifschieten proberen. Eenmaal de eerste kleiduif in het vizier, bent u vertrokken om niet meer te stoppen.

Geniet van de rust en de natuur om samen met het team het geweer te schouderen. Deze activiteit is ideaal voor kleine groepen of als aanvullende activiteit tijdens grote evenementen.

Het team van "Adrenaline Events" kan zich verplaatsen naar een door u gekozen locatie voor zover de ruimte het toelaat. Schieten op infrarood kleiduiven wordt immers overal toegelaten.

www.adrenaline-events.nl

Een ongewoon idee voor uw evenement?

Le Domaine des Hautes Fagnes

Gelegen in het hart van het oudste, grootste en meest majestueuze natuurreservaat van België, de Hoge Venen, ontvangt het landgoed met dezelfde naam u het hele jaar door in een warme en vriendelijke sfeer.

Le Domaine des Hautes Fagnes staat voor eenvoudige oplossingen, een efficiënt beheer, formules aangepast aan uw budget en een aangename sfeer voor het imago van uw bedrijf.

Wil je een personeelsfeest of een zakendiner organiseren? Kies voor het Chalet van de skipiste van Ovifat. Geniet met volle teugen van het unieke kader en maak uw evenement onvergetelijk, zomer en winter.

Formules vanaf 35 € p.p. voor groepen van minimaal 20 tot 50 personen.

www.dhf.be

Artistieke toplocatie voor topevenementen

Opéra Royal de Wallonie-Liège

De Opéra Royal de Wallonie-Liège is niet alleen een befaamd huis van cultuur, maar ook een belangrijke economische speler in de Luikse metropool en bovendien de ideale plek om stevige banden te smeden met de regio. Deze unieke locatie in Wallonië stelt zich open voor iedereen en waakt bovendien over artistieke uitmuntendheid.

De nieuwe brochure ‘Entreprise de l’Opéra Royal de Wallonie-Liège’ is nu beschikbaar. De opera is een uitzonderlijke plek die helemaal ten dienste staat van uw projecten. U vindt er alle info over het huren van evenementenruimten, diverse packages om de show bij te wonen in business seats en formules voor bedrijfsmaaltijden, sponsoring en partnerships. ‘Vertrouwen komt niet vanzelf, maar moet men winnen’ … Bewust van deze realiteit zetten de Opéra Royal de Wallonie-Liège en haar enthousiaste team hun beste beentje voor om aan uw wensen tegemoet te komen.

www.operaliege.be

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Liège
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège