Vaste & tijdelijke locaties

Jun 19, 2019, 1:30
Bal Rat Mort wordt driedaags feest!

Bal Rat Mort wordt driedaags feest!

22 november 2016

Het bekende Oostendse Bal Rat Mort is al aan de 119de editie toe! We vieren dit met een pre-party, het enige echte bal en een culinaire brunch als aflsuiter! Tickets zijn nu te koop!

Pre VE-Day Party

Op vrijdag wordt de Ridderzaal omgetoverd tot een jazzclub uit de jaren 40 waar de ‘Ve-Day Party’ zal plaatsvinden. De Ve-Day Party is een pre-party de dag voor het grote bal met een dansinitiatie, een liveband en verschillende Burlesque acts.

Liberation Ball

Op zaterdag staat Bal Rat Mort helemaal in teken van de grote bevrijding. De deuren gaan open vanaf 20 uur met The Retronettes, live bands, een fotodecor, dansinitiaties, verschillende thema-acts en de bekende kostuumwedstrijd. Door het succes van de vorige editie worden twee grote zalen ingericht met een Swing Cave in de inkomhal en ‘The Big Liberation Ball’ in de Erehal. Indrukwekkende decors en decoratie brengen de mensen terug naar de jaren 40.

Liberation Brunch

Op zondag wordt het themaweekend afgesloten met een uitgebreide culinaire brunch in restaurant Ostend Queen. Er wordt om 12 uur een culinair koud, warm en dessertbuffet voorzien. Aperitief, wijnen, water en koffie is inbegrepen in de prijs. Een live optreden zorgt voor de nodige animatie en muziek tijdens de brunch.

kursaal382016b

BOEK NU

Boek voordelig het volledige weekend!

Pre Ve-Day Party | Bal Rat Mort | Brunch

  • 130 euro (all in)

Boek je voordelige weekendpass

Dresscode

Denk aan de jaren ‘40! Matrozen, piloten, leger pin-ups, swing stijl...

Remember last edition?

De vorige editie was een waar succes! Toen stonden de jaren 20 nog centraal...

Geniet nog even mee van onze leuke aftermovie!

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :