Vaste & tijdelijke locaties

Dec 1, 2020, 10:11
Profiteer nu van unieke aanbiedingen in de Provincie Luik

Profiteer nu van unieke aanbiedingen in de Provincie Luik

07 november 2016

Ontdek nu zonder dralen de originele aanbiedingen van de Provincie Luik op vlak van zakentoerisme. Inderdaad, de Provincie Luik biedt tal van voordelen, de ene nog interessanter dan de andere. Het is een uitgelezen bestemming voor meetings in de metropool Luik of in de groene streek rond Spa; twee sterk verschillende bestemmingen, maar toch perfect complementair. Wat dacht u bijvoorbeeld van de unieke ‘bubbels’ van hotel Val d'Arimont ? Of de batterijen opladen met een buitengewoon evenement in le Cadran? Of boost uw vergadering met de unieke aanbiedingen van Diamant Liège!

De ‘zeepbellen’ van Val d’Arimont Hotel-Resort ***

Val d’Arimont werkt samen met Weventures om het MICE-cliënteel interessante opties te bieden als plek om te vergaderen, maar evenzeer voor sportieve en ludieke activiteiten. Het voordeel van deze samenwerking is dat de teambuildingactiviteiten perfect op het domein van Val d’Arimont kunnen plaatsvinden!

Profiteer bijvoorbeeld van een van de transparante bollen of bubbels om midden in de natuur te vergaderen. Het ideale kader om je in een mum van tijd volledig van de buitenwereld te isoleren. Alle ‘zeepbellen’ zijn volledig uitgerust om uw meeting zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor de meeting van start gaat, stelt Weventures voor een oriëntatieloop te organiseren om de leuke plekjes te ontdekken. De deelnemers vormen dan verschillende groepjes en moeten de locatie van de ‘zeepbel’ vinden met behulp van kaart en kompas.

www.val-arimont.be

Le Cadran: the place to meet!

Le Cadran is een oude ondergrondse passage die werd gecreëerd om de toegang tot het spoorwegstation Luik-Paleis (Liège-Palais) te vergemakkelijken. Vandaag is de passage omgevormd tot een verrassende evenementenlocatie. Het is een eigentijdse plek, geschikt voor elk soort evenement. En niet te vergeten: ze hebben ook diverse zeer succesvolle eigen concepten.

Le Cadran is een evenementenruimte die drie verschillende zalen omvat en gerenommeerd is voor zijn thema-avonden, maar evenzeer voor de open geest en de zin voor samenwerking. Het team staat altijd klaar om zich aan te passen aan de wensen van de klant. U wil een bepaald idee of concept realiseren ? Zij nemen de uitdaging graag aan. Met verschillende thema's op vlak van decoratie en muziekstijlen, is innovatie een van hun sterke punten.

www.lecadran.be

Diamant Liège Conférence & Business center : Geef uw eindjaarsevenementen nog meer glans

Gelegen in het centrum van de ‘quartier des Vennes’ in een groene omgeving aan de oevers van de Ourthe, schuift Diamant Liège zich naar voor als de uitgelezen partner voor de organisatie van al uw events.

Het ‘Conference Centre’ omvat zeven moduleerbare zalen die tot 300 personen kunnen ontvangen en stuk voor stuk uitgerust zijn met de modernste technologieën. Zowel het comfort, het ergonomische meubilair van de meetingzalen als de onvergelijkbare akoestiek dragen bij tot een hogere productiviteit van uw meetings.

Geef uw meetings of eindejaarsfeest een extra boost… Diamant Liège biedt u ‘champagne’ met de ‘Happy New Year’ formules op maat.

Kies één van de ‘Package’-formules, inclusief vergaderzaal voor een hele dag, koffiepauzes en een lunch naar keuze (broodjeslunch, buffet, twee-gangen-lunch, enz.), of ga voor een van de dinerformules ‘Walking Dinner’, ‘Buffet’ of ‘Menus’. Diamant Liège biedt u dan een exclusief champagneaperitief  (14,50 € / persoon)

De aanbieding is en geldig voor elk evenement tussen 01/12/2016 en 31/01/2017 op voorwaarde dat de reservatie bevestigd is voor 1 december.

www.diamant-liege.be

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Liège
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège