Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 12:17
007 maakt zijn opwachting in de Wild Gallery

007 maakt zijn opwachting in de Wild Gallery

11 juli 2016

Voor de voorstelling van het nieuwe werkjaar koos Smart Services Network opnieuw voor de Wild Gallery. Dit jaar werd een speciaal evenement georganiseerd rond het thema ‘James Bond’. Decoratie, bar, obers en gastvrouwen dompelden de gasten onder in de wereld van agent 007.

Het evenement werd een groot succes. Meer dan 800 mensen, het grootste deel zelfstandigen van Smart, tekenden present bij de voorstelling van de nieuwe strategieën en doelstellingen. De avond was ook bedoeld om het personeel te motiveren door de beste werknemers met prijzen en uitstapjes te belonen.

Eens te meer hebben de grote en flexibele ruimtes van de Wild Gallery de organisatoren van het evenement weten te overtuigen.

"We kunnen gaan tot elke gewenste grootte", zegt de verantwoordelijke van Smart. “Een tweede zaal werd gebruikt om de walking dinner te organiseren. De gasten werden vervolgens getrakteerd op een vuurwerkshow en dansten de hele nacht op de muziek van DJ Crazy Sir-G.”

De unieke sfeer van een gala-event in combinatie met de Hollywood-filmsetting in de industrieel ogende, eigentijdse ruimte, die zo eigen is aan de Wild Gallery, zorgden voor een te gekke party die voor altijd gegrift staat in de annalen!

Wild Gallery

www.wildgallery.be

info@wildgallery.be

Tel: + 32 2 344 41 55

Nathalie Kockaerts - Development & Event Manager - nathalie.kockaerts@wildgallery.be

Tel: +32 486 43 43 33

Smart Services Network

www.smartsn.be

Bourgetlaan 3 - 1140 Brussel

Meer van Wild Gallery :