Vaste & tijdelijke locaties

Jul 13, 2020, 3:11
Ledea : Belgische haute couture start-up wordt gelanceerd in Wild Gallery

Ledea : Belgische haute couture start-up wordt gelanceerd in Wild Gallery

21 november 2019

De nieuwe Brusselse start-up Ledea heeft zijn eerste collectie gelanceerd in de Wild Gallery. Gasten konden er de verschillende haute couture-avondjurken van het merk ontdekken. Deze jurken zijn bedoeld voor alle vrouwen, ongeacht hun lichaamsvorm.

Het merk is ontstaan ​​uit de samenwerking tussen drie jonge Brusselaars: Amina Nehal en Nella Diangani, twee jonge vrouwen van 24 en 25 jaar, en Paterne Masubimana, 28 jaar oud. De twee jonge vrouwen hadden moeite om avond- of trouwoutfits te vinden die bij hun rondingen pasten en tegelijkertijd hun figuur accentueerden. Zo ontstond het concept van Ledea, "dat vrouwen laat schitteren". 

Voor deze gelegenheid deed Ledea een beroep op het evenementenbureau Profirst, dat de uitdaging aannam en een grandioos evenement uitwerkte voor het merk.

De avond vond plaats op de etage van de Wild Gallery in een smetteloze ruimte, waar de gasten werden ondergedompeld in het universum van het merk. Gasten ontdekten er de collectie van Ledea in vier thema's: Gala, Cocktail, Wedding en Garden Party.

De modellen paradeerden met gemak en gratie in de lange zaal van de Wild Gallery. Ze vertegenwoordigden precies wat het merk wil prediken: vrouwen die zich mooi voelen, die vertrouwen in zichzelf hebben, ongeacht hun lichaamsbouw.

Influencers zoals Aurela Skandaj, Aurélie Van Daelen, en Miss België 2016 Virgnie Philippot waren aanwezig om hen te ondersteunen.

Na het défilé kregen de gasten een privéconcert van de Belgische groep Juicy. Daarna werden ze door de cateraar Léonard verwend tijdens een cocktailparty. Een avond die ze niet snel zullen vergeten.

Wild Gallery
Gerijstraat 11
B-1190 Brussel – België
info@wildgallery.be
Tel: +32 486 43 43 33

Ledea Dress
Paepsemlaan 20
1070 Anderlecht
Brussel, België
info@ledeadress.com
Tel : +32 466 11 91 54

Meer van Wild Gallery :