Vaste & tijdelijke locaties

Feb 24, 2020, 9:18
De Wild Gallery heeft een look die u zal fascineren!

De Wild Gallery heeft een look die u zal fascineren!

21 augustus 2019

De Wild Gallery is een unieke eventruimte die te huur is voor uw evenementen. Het unieke zit hem vooral in zijn uitzonderlijke look.

Het gebouw, dat werd gebouwd in 1902 en de voormalige hoofdzetel van Diamant Boart huisvestte, is een ruime en karaktervolle locatie. Het heeft een postindustriële architectuurstijl en een strakke, ruwe uitstraling die je fantasie de vrije loop laat.

Er wordt gezegd dat het een ruwe evenementenruimte is "as Wild as White". Wild omdat het de ideale plek is voor alle seminaries, conferenties, cocktails, diners, gala's... En White omdat het wordt voorgesteld als een galerij voor hedendaagse kunst dankzij de modulaire ruimte van meer dan 2200 m², oogverblindend wit en met een vloer bedekt met neutraal tapijt.

De plafonds van de Wild Gallery zijn meer dan vijf meter hoog en hebben ook ramen, wat zorgt voor een prachtige natuurlijke verlichting. 

Dankzij de aanpasbaarheid van de verschillende ruimtes kunnen klanten een omgeving creëren die aansluit op hun behoeften.

Bent u op zoek naar een unieke locatie om te huren voor uw evenement: ontdek dan onze niet te missen ruimtes in Brussel!

Wild Gallery
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
Tel/ Fax: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts: +32 (0) 486 43 43 33
info@wildgallery.be
http://www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :