Vaste & tijdelijke locaties

May 31, 2020, 18:42
Liefdadigheidsevenement « Epic Night » in de Wild Gallery

Liefdadigheidsevenement « Epic Night » in de Wild Gallery

30 oktober 2019

De Epic Foundation heeft dit jaar de Wild Gallery gekozen voor de derde editie van haar liefdadigheidsevenement "Epic Night". De Epic Foundation vecht tegen ongelijkheden die kinderen en jongeren treffen (onderwijs, gezondheid, professionele integratie). Ze helpt sociale organisaties om de middelen te vinden die ze nodig hebben.

De Epic Foundation is een radar voor sociale innovatie die individuele, bedrijfs- en organisatiedonors samenbrengt om kinderen en jongeren over de hele wereld te ondersteunen en ongelijkheden aan te pakken.

De gasten van dit liefdadigheidsevenement maakten deel uit van de filantropische gemeenschap. Zij kwamen met meer dan 300 samen in de Wild Gallery voor dit evenement. In een verfijnde, blauwe sfeer konden gasten elkaar ontmoeten om deel te nemen aan verschillende activiteiten. De animatie varieerde van het VR-station tot de sharing box, en er was ook een veiling van uitzonderlijke stukken.

Ook Alexandre Mars was aanwezig op het evenement, tot groot plezier van iedereen. Hij bood elke gast een fotomoment aan.

De Epic Foundation heeft het evenementenbureau Profirst ingeschakeld om dit liefdadigheidsevenement te organiseren. Cateraar JML zorgde voor heel wat lekkers in de warme sfeer van de Wild Gallery.

Opmerking voor liefhebbers: de volgende editie vindt opnieuw plaats in de Wild Gallery op 27 november.

Wild Gallery
Gerijstraat 11
B-1190 Brussel – Belgium
info@wildgallery.be
Tel : + +32 486 43 43 33

Epic Foundation Inc.
115 Fifth Ave - Fl 6 c/o Purpose
NY 10003 New York
www.epic.foundation

Meer van Wild Gallery :