Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 17:25
Klimaatmandaat overhandigt zijn petitie aan de nationale milieu-actoren in de Wild Gallery

Klimaatmandaat overhandigt zijn petitie aan de nationale milieu-actoren in de Wild Gallery

03 oktober 2019

250 gasten en politieke vertegenwoordigers woonden in de Wild Gallery de overhandiging van de petitie van Klimaatmandaat bij.

Klimaatmandaat, een Belgische vereniging zonder winstoogmerk (VZW), werkt al drie maanden aan een petitie om het bewustzijn rond de klimaatzaak te vergroten.

Dankzij het wetenschappelijk onderzoek heeft Klimaatmandaat in de Wild Gallery getoond hoe men in bepaalde andere landen omgaat met de klimaatuitdagingen. Nadat het mandaat aan de politici was overgedragen, werd er een debat « Together Towards 2050 »  georganiseerd.

Het doel van dit evenement in de Wild Gallery was om een ​​positieve boodschap over het klimaat te geven en de politieke wereld aan te zetten om actie te ondernemen.

De kwaliteit van de presentaties en het positivisme van de organisatoren voldeden volledig voor de 250 gasten van Klimaatmandaat. Onder hen CEO's van NGO's, leiders van jeugdbewegingen en politieke vertegenwoordigers van bijna alle partijen.

De campagne rondom dit evenement heeft veel mensen aangezet om aanwezig te zijn, zoals bijvoorbeeld ook directeuren van KBC, de Waalse unie van ondernemingen, Lineas van de NMBS en leiders van politieke partijen.

Traiteur ‘Frères Debekker’ was op post om de 250 genodigden culinair te verwennen.

Wild Gallery 
Gerijstraat 11
1190 Brussel 
info@wildgallery.be 
Tel : +32 2 344 41 55 
www.wildgallery.be   

Klimaatmandaat VZW
Hoogstraat 139/14
1000 Brussel
info@climatemandate.be
Tel : +32 04 976 109 88

Meer van Wild Gallery :