Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 19:10
Nieuwe technologieën in de kijker bij de Wild Gallery!

Nieuwe technologieën in de kijker bij de Wild Gallery!

28 februari 2020

Nieuwe technologieën ontwikkelen zich steeds sneller en bij de Wild Gallery durven we ze te gebruiken! Geef uw gasten een onvergetelijke ervaring in een uitzonderlijke omgeving!

Tijdens corporate events proberen bedrijven zich steeds meer te onderscheiden van anderen door zich te concentreren op innovatie en technologische vooruitgang. Misschien ook iets voor u? Geef uw gasten een unieke ervaring door nieuwe technologieën te gebruiken. Dankzij interactieve games, sensorische ervaringen en verrassende interventies, laat men hen een buitengewoon moment beleven!

Waarom zou u bijvoorbeeld geen virtual reality-headset gebruiken om uw gasten een avond in uw universum onder te dompelen? Of hen zelfs laten communiceren met een game die speciaal voor uw evenement is gemaakt.

Heeft uw bedrijf een directe of indirecte link met mobiliteit? Dan is dit de perfecte gelegenheid om uw gasten aan boord van een voertuig uit te nodigen en een prachtig landschap te laten ontdekken, tijdens een sensationele race!

Het gebruik van robots is ook een trend die effect heeft, en waar u gebruik van kunt maken! Een robot uitnodigen en hem door onze ruimtes laten dwalen? Het kan!

Dankzij onze 2 200m2, heeft u voldoende ruimte om het publiek aan te trekken en te boeien en uw zichtbaarheid tijdens uw evenementen te vergroten.

Bent u zelf een ontwerper in robotica? Nog beter! Dan is dit de perfecte gelegenheid om uw product en uw nieuwste verbeteringen onder de aandacht te brengen.

IT neemt ook een belangrijke plaats in onze ultra-verbonden samenleving. Alles is nu mogelijk: weergave van video's op onze luifels, geanimeerde logo's en zelfs 3D-beelden voor een futuristische sfeer en een visuele impact. Met computers kunt u uw gasten ook meenemen op een reis naar waar u maar wilt. Een oceaanlandschap in onze ruimtes projecteren, waarom niet? U kunt photobooths aanbieden die zijn aangesloten op een computer om uw productlancering oneindig aan te passen.

Het gebruik van nieuwe technologieën geeft u een geweldige avond en zorgt voor een ongelooflijke marketingkracht. Verras uw publiek! U kunt gemakkelijk uw producten en diensten laten ontdekken, terwijl u emoties en magische momenten genereert. Dankzij dagelijkse IT-innovaties en nieuwe technologieën kunt u ook alles in een oogwenk op sociale netwerken uitzenden en uw technologische bekwaamheid aan de wereld tonen!

Alle evenementen zijn denkbaar én mogelijk in de Wild Gallery. Laat ons samen uw evenement van morgen creëren!

Wild Gallery
Gerijstraat 11
B-1190 Brussel – Belgium
info@wildgallery.be
Tel : + +32 486 43 43 33

Meer van Wild Gallery :