Vaste & tijdelijke locaties

Jul 13, 2020, 2:46
‘Fier op de VRT’ transformeerde de hippodroom tot een inspirerende plek

‘Fier op de VRT’ transformeerde de hippodroom tot een inspirerende plek

21 november 2019

Eerder dit jaar mocht Ostend Sea P’Lace het voltallige management van de VRT ontvangen op hun domein. Dit voor een 2-daags event en overnachting in verschillende hotels te Oostende.

Het event stond in teken van de organisatie van de VRT en de terechte fierheid van hun aanbod. Over hoe ze fier kunnen zijn op hun organisatie, hoe deze in beweging te brengen en te houden. Een plan van aanpak waar ze samen 2 dagen verder aan hebben gewerkt op de hippodroom.

Op het domein werden alle beschikbare ruimtes ingenomen en gebruikt voor workshops, teambuilding, brainstorm sessies, inspirerende sprekers, lunch, diner en een closing party. Elke zaal en elke vrije ruimte rond de gebouwen werd omgetoverd tot een inspirerende plaats. Dit door het gebruik van yurts, pallet meubels, zitkussens en zoveel meer. Het was als het ware een VRT dorp voor 2 dagen, maar dan in Oostende, de stad aan zee, en niet in Brussel.

Bent u ook nog op zoek naar een locatie waar de mogelijkheden eindeloos zijn en waar u uw event volledig eigen kunt maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Boek snel een plaats bezoek  of vraag een offerte aan met de voorwaarden van deze unieke locatie aan zee.

Meer inspirerende foto’s betreffende dit event: https://ostendseaplace.be/galerij/fier-op-de-vrt/

Meer van Ostend Sea P’Lace :