Vaste & tijdelijke locaties

May 3, 2024, 9:57
Treat your group the Warwick Brussels’ way!

Treat your group the Warwick Brussels’ way!

11 juli 2016

Reserveer een kamer in het Warwick Brussels, in het hart van Brussel, op loopafstand van de Grote Markt en Manneken Pis en geniet van exclusieve voordelen!

Exclusieve offerte – kamertarieven vanaf 79 €

Meeting Packages

Creëer een speciale ambiance voor uw volgende vergadering of speciale evenement, met de hulp van het attente cateringteam in het Warwick Brussels.

Het verleidelijke assortiment Franse en internationale gerechten van restaurant-bar Chutney's voegt zeker een vleugje smaak toe aan zakelijke bijeenkomsten en speciale gelegenheden.

Het Warwick Brussels beschikt over 15 spectaculaire vergader- en conferentiezalen van diverse afmetingen, en biedt ruimte aan maximaal 250 gasten.

Geniet van menu's op maat zodat aan elke smaak kan worden voldaan. De catering van Warwick Brussels bestaat uit een verrukkelijk ontbijt, uitgebreide lunch en diner, of u nu een groot zittend banket wilt houden, een gezellig cocktailuur of een lunch in buffetvorm voor zakelijke gasten. En vervolgens kunt u uw vergadering of evenement afsluiten in de bar waar klassieke Belgische bieren, innovatieve cocktails, wijnen en sterke dranken geserveerd worden.

Om onze aanbiedingen in detail te bekijken, klikt u hier.

Hosted Groups : Treat your group the Warwick Brussels’ way!

Maak een reservatie voor uw groep in juli-augustus in het hart van Brussel, op loopafstand van de Grote Markt en Manneken Pis en geniet van exclusieve voordelen !

Exclusieve tarieven vanaf 79 € (ontbijt en taksen niet inbegrepen)

Om deze aanbieding in detail te bekijken, klikt u hier.

Terms & Conditions

Offer available only at the Warwick Brussels and restricted for groups of minimum 10 rooms booking. Offer is subject to availability, the full offer terms and conditions will be confirmed in the hotel's contract. Offer applies to bookings made between April 1st and August 31st, 2016 and taking place from July 1st to August 31st, 2016. Offer not valid during Tomorrow Land and Flower Carpet.

Voor meer informatie, kan u ons salesteam bereiken via :

Tel: +32 2 505 57 37

E-mail: sales.warwickbrussels@warwickhotels.com

warwickhotels.com/brussels