Vaste & tijdelijke locaties

Jul 2, 2020, 17:07
Provincie Luik pakt uit met spraakmakende concepten

Provincie Luik pakt uit met spraakmakende concepten

15 februari 2016

De provincie Luik staat al lang bekend om zijn overvloedig en gevarieerd aanbod. De twee historische steden Luik en Spa hebben alles te bieden om de zakentoerist te verleiden. Profiteer nu van een aanbod in Spa met een korting voor de organisatie van uw events in Silva Hotel Spa Balmoral. Daarnaast zijn er twee nieuwigheden op een steenworp van de luchthaven van Luik en de uitrit van de autosnelweg. Zaken en plezier praktisch combineren? Het kan perfect in de provincie Luik.

De grootste ‘vrije val’-simulator in de wereld vestigt zich in Luik!

Wil je parachutespringen zonder uit een vliegtuig te springen? Sinds december 2015 is Fly-In Luik de aangewezen plek voor iedereen die de sensatie van een vrije val wil ervaren! Fly-In is een concept dat technologie, prestaties en sensatie combineert. Met de luchthaven van Luik als thuisbasis huisvest het nieuwe vrijetijdscentrum Fly-In de grootste windtunnel ter wereld. De tunnel is helemaal rond, heeft een diameter van 5,2 m en is 15 meter hoog, De lucht wordt tot 300 km/u gestuwd. Naast deze recordafmetingen is de windtunnel bovendien uitgerust met een volledig nieuwe technologie.

www.fly-in.be

Nieuw concept in Park Inn Liege Airport: huur uw zaal per uur!

In het Park Inn by Radisson Liege Airport vindt u de ideale locatie voor de organisatie van evenementen. Het hotel ligt op het knooppunt van de autosnelwegen naar Brussel, Maastricht en Amsterdam, Antwerpen, Aken, Luxemburg, Namen en Parijs. U kunt er gebruikmaken van de gratis buitenparking. U vindt er ook een volledig ingerichte ruimte voor 1 tot 6 personen die per uur kan worden gehuurd. Bovendien geniet u van gratis internet en een salonruimte met drankjes. Kortom: de ideale oplossing voor uw meetings en afspraken.   

www.parkinn.fr/airporthotel-liege

7% korting in Silva Hotel Spa-Balmoral

Dit 4-sterren hotel met 126 kamers en 16 vergaderzalen ligt in de regio van Spa en laat u toe om in een unieke omgeving te verblijven. Momenteel krijgt u een korting van 7% voor alle evenementen die in Silva Hotel Spa-Balmoral worden georganiseerd in de periode vanaf vandaag tot en met 31 maart 2016. Aarzel geen seconde en boek zo snel mogelijk!

www.silvahotelspabalmoral.be

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Luik
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège