Event Destinations

Jul 15, 2020, 20:38
Convention Bureau Liège - Spa Businessland: onze oplossingen om efficiënt te werken

Convention Bureau Liège - Spa Businessland: onze oplossingen om efficiënt te werken

19 maart 2019

De maand maart tussen Carnaval en Pasen,  is vaak een periode van intense activiteit voor bedrijven. Het Convention Bureau Liège - Spa Businessland kan u hier verscheidene plaatsen aanbevelen voor uw vergaderingen en evenementen met optimale werkfacilities om u zo efficiënt mogelijk voor de dag laten komen !

Om uw team te versterken en het zo efficiënt mogelijk te maken kunt u bijvoorbeeld een teambuilding organiseren in The Square, een nieuw amusementscentrum in Luik! U kunt ook vergaderen op de Naxhelet Golf, recent door Trip Advisor beloond. Of in het Domaine des Hautes-Fagnes, dat onlangs zijn hele infrastructuur heeft vernieuwd om u een nog completer aanbod te bieden.

The Square
Het licht tegemoet

The Square GettyImagesOp zoek naar een originele plek met creatieve activiteiten die je samen met collega's kunt doen? Ga dan naar The Square, een nieuw amusementscentrum in hartje Luik!

Hier heb je de keuze tussen twee vertrekken die twee totaal verschillende soorten activiteiten bieden, waarbij de enige overeenkomst is dat ze je in het donker dompelen!

Goolfy waarbij je een 18-holes baan in  een minimum aantal slagen moet af zien te werken met putters, gaten en 3D fluorescerende gekleurde ballen!

In de Virtual Room beleef je een interactieve virtual reality waarbij je als team raadsels moet oplossen. Het spel doe je staande waarbij je je mag verplaatsen, objecten mag aanraken en met je teamleden kunt samenwerken.

Behalve deze twee activiteiten heeft The Square een zaal van 80m² ter beschikking voor vergaderingen of seminaries tot 60 personen en voorzien van alle gemakken. Op aanvraag is er ook een service voor drankjes en/of catering in de vorm van een walking dinner met o.a. wraps, verrassingsmandjes of salades en hapjes.

Naxhelet Golf
Uitmuntendheid binnen één klik.

Naxhelet Golf Club Pascal RomagnonliMet zijn ligging in Wanze en een aantal jaar geleden omgebouwd tot een prachtig clubhuis, heeft Naxhelet Golf alle nodige troeven in handen om u te overreden hier uw evenementen te organiseren.

Om te beginnen is er een vergaderruimte van 300m² die uit 3 moduleerbare zalen bestaat. Naargelang uw behoefte heeft u de keuzes: een vergaderruimte met touchscreen voor 15 personen, een modulaire ruimte voor 50 personen ofwel een vergaderzaal voor 200 personen.

Met momenteel al 35 volledig uitgeruste kamers, werd in 2018 het aanbod aan accommodaties  verder verbeterd door het plaatsen van een jacuzzi in een privétuin voor suites n°3 en 4! De watertemperatuur is aangepast aan de buitentemperatuur zodat u er het hele jaar door van kunt genieten, ongeacht het seizoen. Dé uitgelezen gelegenheid om heerlijk te ontspannen na een hele dag werken en weer in topvorm te zijn voor de volgende dag!

Er is maar één geschikte term Om Naxhelet Golf te beschrijven en dat is ‘uitmuntendheid’ ! Naxhelet Golf werd trouwens ook beloond met de Travellers’choice 2019 van TripAdvisor !

Domaine des Hautes Fagnes
Uw partner in een nieuw jasje gestoken !

Domaine des Hautes Fagnes Salle Apollinaire Domaine des Hautes FagnesTijdens het laatste evenement op het Domaine des Hautes-Fagnes heeft u uiteraard genoten van de diensten en infrastructuur. Dan zult u deze recent gerenoveerde locatie ongetwijfeld nog meer waarderen!

Ervaar de nieuwe moderne, verfijnde uitstraling van de volledig gerestaureerde benedenverdieping en de volledig uitgeruste seminariezalen met "High-Tech" audiovisuele apparatuur.

Om u nog meer comfort te bieden hebben de slaapkamers en badkamers maar ook de gangen een grondige facelift ondergaan! De sfeer van de ongerepte natuur van de Hoge Venen vindt u terug in de 71 kamers van het hotel.

Het Domaine heeft er ook een gloednieuw binnen- en buiten wellnesscentrum van 1300m² bijgebouwd, zodat u na een dag intensief werken heerlijk kunt ontspannen. Sauna, hammam, whirlpool of zwembad staan voor u klaar voor een optimale ontspanning. En in het nieuwe restaurant moet u zeker eens van de heerlijke streekgerechten genieten.

In de zomer kunt u een frisse neus ophalen in het gloednieuwe park, terwijl in de winterperiode het nieuwe chalet op de skipistes voor u klaarstaat. Het parkeerterrein is inmiddels uitgebreid en biedt maar liefst 120 plaatsen.

In samenwerking met professionele partners voor binnen- en buitenactiviteiten, biedt deze dienstverlener tevens volledig aangepaste formules aan uw behoeften.

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège