Event Agencies

May 7, 2021, 17:31
Push To Talk breidt uit en zoekt twee Project Managers Communicatie

Push To Talk breidt uit en zoekt twee Project Managers Communicatie

22 april 2021

Het afgelopen jaar hebben bedrijven de traditionele fysieke events even in de koelkast moeten stoppen. Maar dat betekent niet dat ze in die periode niet hebben gecommuniceerd. Push To Talk heeft de voorbije maanden de handen vol gehad met het tot leven brengen van de sterke verhalen van bedrijven, overheden en organisaties. In die mate zelfs dat het live communicatie agentschap nood heeft aan versterking.

Push To Talk organiseert corporate communicatie en spraakmakende events met een boodschap. De voorbije maanden gebeurde dit heel vaak in de vorm van online evenementen. Met een in-huis team bestaande uit een ervaren eventmanager, een professionele regisseur, een bevlogen camera- en montageploeg, een sterk redactieteam en een gedreven digitale crew prikkelde Push To Talk virtuele bezoekers uit binnen- en buitenland met verrassende content.

Het agentschap stond hierbij in voor het inhoudelijke aspect met scenario’s schrijven, interviews afnemen, video’s opnemen en presentaties vormgeven. Maar ook voor de corporate communicatie, interne en externe communicatie, crisiscommunicatie, persrelaties, strategisch advies, communicatieplannen, mediastrategie, woordvoerderschap en social media…

Heel wat klanten zoals Armonea, AZ Sint-Maarten, Rode Kruis Vlaanderen, Securitas, KULeuven, Umicore, VDAB, … toonden zich enthousiast over de straffe inhoud en de boeiende interactieve aanpak die ze hun doelpubliek konden aanbieden. 

“We hebben een drukke periode achter de rug met ons communicatieteam en we zijn blij om te merken dat corporate communicatie en digitale events met een sterk inhoudelijk karakter een vaste plaats veroveren in de communicatiemix”, aldus Tom Bellens. “Door de heropstart van fysieke events in het najaar en extra interesse in online en hybride events verwachten we nog een sterke groei na de coronacrisis. Daarom zijn we nu al op zoek naar twee ervaren Project Managers Communicatie om het team te versterken.”

Heb je goesting om waanzinnige ideeën uit te broeden tot live communicatie die PAKT. Solliciteer dan vandaag nog voor de job van Project Manager Communicatie.

Is communiceren en organiseren je op het lijf geschreven?

 • Je mond ademt communicatie uit.
 • Inhoud, analyse en strategie geven je een boost
 • Je hart bonkt van de creatieve goesting.
 • Je hoofd blijft koel bij onverwachte wendingen.
 • Je steekt de handen uit de mouwen om een collega te helpen.
 • Je loopt de benen onder je lijf om die strakke deadline te halen.

En heb je ook volgende skills in huis?

 • Je voelt de cultuur en de waarden van de klant.
 • Je luistert naar de ambities en haalt authentieke verhalen naar boven.
 • Je koppelt er een efficiënte communicatie- of mediastrategie aan vast.
 • Je stimuleert tot live conversatie met verhalen die beklijven en emoties die beroeren.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans, en bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je hebt liefst al ervaring, maar vooral zin om je te smijten in een spraakmakend verhaal!

Push To Talk en laat van je horen

Vertel je verhaal.

En stel je snel kandidaat voor een job met veel afwisseling, uitdagingen en creatieve vrijheid. In een broeiend nest vol creatieve vogels in ’t PAKT te Antwerpen

Stuur vandaag nog je motivatie en CV naar ILoveToWork@PushToTalk.be

Meer info: https://pushtotalk.be/nl/vacancies

Meer van pushtotalk :