Event Agencies

May 7, 2021, 18:40
Spannende online teambuilding op de Noordpool

Spannende online teambuilding op de Noordpool

29 april 2021

Ecco La Luna heeft het voorbije jaar een mooie catalogus van online teambuildings opgebouwd. De nieuwste toevoeging is de “Arctic Survival Escape”, waarbij de deelnemers moeten samenwerken om gered te kunnen worden uit een zware sneeuwstorm.

Deze spannende teamactiviteit werd ontworpen om het teamwork, de communicatie en het probleemoplossend vermogen van teams op de proef te stellen.

Tijdens een pool-expeditie zijn jullie door een sneeuwstorm die alsmaar heftiger lijkt te worden, de gids kwijt geraakt in. Na lang zwerven, komen jullie aan bij een verlaten hut. In de hut vindt je team een rugzak met allerlei informatie en op de tafel staat een communicatieradio. Om de radio te activeren moeten jullie eerst de generatorkast zien te openen. Eens de radio van stroom is voorzien, moet de frequentie gevonden worden om het rescue-team te contacteren. Tot slot moeten de teams nog hun exacte locatie weten te vinden zodat ze het reddingsteam hun exacte locatie kunnen doorgeven om gered te worden. Dit escape game is een spannende race tegen de klok waarbij allerlei thematische raadsels en puzzels dienen opgelost te worden en waarbij gebruik gemaakt wordt van augmented reality en image recognition.

Arctic Survival Escape wordt gespeeld in teams in virtuele breakout rooms. Zij kunnen tijdens het spel elkaars prestaties volgen via het live scorebord in de app. Het spel zelf duurt een uur en 15 minuten, maar er wordt ook een voorafgaande briefing (15’) en een wrap-up (10’) voorzien. Het team van Ecco La Luna zorgt voor begeleiding voor, tijdens en na het spel.

Alle online teambuildings van Ecco La Luna kunnen optioneel worden uitgebreid met een icing on the cake in de vorm van een afsluitende DJ party, gift box, videoboodschappen van personeel of kader... Met veel plezier zorgt het agentschap voor een interactieve beleving op maat.

https://www.eccolaluna.be/en/teambuilding/arctic-survival-escape-game/