Event Agencies

May 7, 2021, 18:19
Perfect+ verjongt met doorstart

Perfect+ verjongt met doorstart

22 april 2021

Wim Van Besien, oprichter van het agentschap Perfect+, geniet sinds kort van een welverdiend pensioen. Maar Perfect+ blijft doorgaan, onder leiding van executive producer John Verstuyft.

31 jaar geleden stopte Bruggeling Wim Van Besien een carrière als cruise director bij de beroemde rederij Cunard Ltd, op het toen beste luxecruiseschip de MS Vistafjord, na zijn huwelijk met de  Italiaanse Nella Cioce. Na twee jaar in Italië begon hij in Brugge als zelfstandig B2B evenementen producer, wat snel leidde tot een slagkrachtig en gedreven evenementenbureau Perfect+ Event Productions, gevestigd in hartje Brugge. Met spraakmakende concepten veroverde Perfect+ een vaste stek In de MICE-industrie, vooral In de markt van teambuildings en incentives. Ook waren zij zowat de eerste om met city games te starten en later ook escape games, die tegenwoordig overal en in diverse formats kunnen plaatsvinden

Na 28 jaar stopt stichter/eigenaar Wim zijn levenswerk om met wettig pensioen te gaan. Zijn bedrijf Perfect+ werd succesvol overgenomen op 1 april. Bedrijfsnaam en alle gegevens blijven bestaan, alleen het adres verandert. Het mooie is dat executive producer John Verstuyft, die 19 jaar terug er zijn stage deed en er de sterke man werd, nu het management waarneemt van het bedrijf. Door de mooie vertrouwensband sinds al die jaren, weet Wim Van Besien zijn bedrijf in capabele, jongere handen. Bedrijven kunnen nog steeds terecht bij Perfect+ voor corporate events, teambuildings en incentives. Ook corona proof en voor leuke online events. “John en zijn team hebben nu de ambitie om op basis van deze door Wim gebouwde solide basis, verder te bouwen aan de toekomstige uitbreiding van het agentschap”