Event Agencies

Jan 27, 2023, 12:31
War For Talent

War For Talent

28 februari 2020

Tijdens deze teambuilding worden teams uitgedaagd om de talenten van hun “warriors” optimaal te gaan inzetten. Ecco La Luna voorziet een aantal teamversterkende opdrachten waarbij het ene talent al wat uitdrukkelijker aan bod komt dan het andere.

Door verschillende opdrachten op dezelfde momenten te laten doorgaan, moeten teams goed nadenken welke “warriors” ze op welke opdracht gaan inzetten. Sommige opdrachten kunnen ook een langere tijdsduur in beslag nemen waardoor teamleden niet inzetbaar worden op andere simultane opdrachten.

Er zijn opdrachten rond kracht, inzicht, creativiteit, snelheid, communicatie,… voor elk wat wils.

De teams krijgen op vooraf een overzichtelijke planning met daarop de timings, locaties, opdrachten, het aantal warriors per opdracht en welke talenten belangrijk zijn voor elke opdracht. Aan de teams om hun “human resources” optimaal te gaan inzetten.

Dit is geen standaardprogramma en afhankelijk van de groepsgrootte (van 20 tot +500), timings, locatie, budget en wensen van de klant, wordt dit op maat uitgewerkt.

Er kan gewerkt worden met “basic” opdrachten, maar ook de mobiele escape box, de VR-challenge, een interactief iPad-game en de drone-challenge kunnen geïntegreerd worden in dit uitdagende programma.

De scores worden digitaal bijhouden zodat men direct na het event weet welk team de “War For Talent” heeft gewonnen.

Meer van Ecco La Luna :