Event Agencies

Jan 27, 2023, 13:06
Na IMEX 2018 kijkt Ecco La Luna uit naar het WK Voetbal

Na IMEX 2018 kijkt Ecco La Luna uit naar het WK Voetbal

01 juni 2018

Na de deelname aan IMEX 2018, waar Ecco La Luna een Destination Presentation voor VISITFLANDERS gaf, maakt de specialist op vlak van teambuildings, incentives en seminaries zich op voor het WK voetbal. Enkele toppers uit het gamma kregen daartoe een speciaal WK-jasje aangemeten. En er is nog meer nieuws: met SpySchool presenteert Ecco La Luna haar nieuwste tabletgame.

IMEX 2018

Van 15 tot en met 17 mei was Ecco La Luna aanwezig op IMEX 2018. Op die beurs voor incentive travel, meeting en events, gaf het bedrijf een Destination Presentation voor VISITFLANDERS. De hoofdfocus van het programma lag op De Vlaamse Meesters 2018-2020, maar breder stond Ecco La Luna in voor de vertegenwoordiging van het totale Vlaamse toeristische aanbod. Een prachtige kans die resulteerde in hele hoop nieuwe plannen!

SpySchool

In de nieuwste tabletgame worden jullie vaardigheden als spion op de proef gesteld. In een locatie of stad naar keuze laat Ecco La Luna een hele hoop uitdagingen op jullie los. Essentieel? Het andere team steeds een stapje voor zijn! Gebruik de interactieve kaart, live scorebord en GPS in jouw voordeel. Deze teambuilding richt zich op strategie, samenwerking en creativiteit. 

WK voetbal

Is jouw team ook zo gek van voetbal? Dan organiseert Ecco La Luna graag het perfecte event voor jullie. Zij overgieten enkele van de toppers (2CV rally’s, Forza la Squadra, SpySchool) met een WK-sausje en integreren deze in een volledige teambuilding op maat. Aan het einde van de dag volgen er in het voetbaldorp frietjes of een BBQ, en de match van de dag op groot scherm. Beslist een voltreffer die alle collega’s samenbrengt!

Maak een opportuniteit van het WK. Waarden als samenhorigheid, teamspirit, eenheid zullen hoogtij vieren. Gebruik de WK-gekte als teambooster voor jouw bedrijf en de collega’s.

Ecco La Luna stelt binnen het gamma alvast drie uitgangspunten centraal om jullie bedrijfsevent in de rode gekte mee te sleuren.

IEDEREEN RODE DUIVEL

De dag start met een leuke teamactiviteit naar keuze. Ideeën die alvast naar voor worden geschoven zijn:

  • Reis rond de Wereld: elk team kiest 1 van de 32 deelnemende landen van het WK in Rusland en zorgt zelf voor de nodige klederdracht vooraf (homework als teaser). Optioneel kan ook voor de nodige kledij gezorgd worden. De dag zelf maken de deelnemers een reis rond de wereld, van land naar land. Elk land staat voor een praktische opdracht, kennisvragen, een workshop, een proeverij. Bij de diverse opdrachten kunnen landen hun jokers inzetten die ze bij de proeverijen/kennisvragen eventueel verdiend hebben.
  • WK – boerderijspelen: de sterkste boerenteams uit de deelnemende landen van het WK in Rusland nemen het in deze alternatieve competitie tegen elkaar op. De verschillende teams zetten hun boer(in)vaardigheden in en kijken over elkaars schouder mee naar het succes van hun oogst. De activiteiten zijn zeer divers en steeds gelinkt aan de boerderij: hooizakbowling, kruiwagenracen, eiwerpen, geitenmelken, boerderijquiz, dierenmemory, … Indien jullie dat wensen, kunnen jullie optioneel schapen drijven of streekproducten proeven tussendoor.
  • 2CV – Rally: elk team verdedigt de kleuren van zijn land op het WK in Rusland. Aan ieder team om via een beschrijving gaandeweg een regio naar keuze te leren kennen. Onderweg worden de teams onderling uitgedaagd tijdens enkele praktische proeven. Onderweg is een tussenstop voorzien in een leuk (volks) cafeetje om ook de innerlijke mens te versterken. Met de 2CV rally kan in principe elke streek naar wens verkend worden. Dit wordt gegarandeerd een topevent! Combinatie van het rijden met een oldtimer, het navigeren door een schitterende streek en het samenwerken om een groepsprestatie neer te zetten, zijn de ingrediënten van een geslaagd teamevenement.

Forza la Squadra – WK EDITION

In landenteams van 6 à 1à personen nemen de landen het in allerhande voetbalproeven het tegen elkaar op. De opdrachten die aan bod kunnen komen: voetbal rodeo, sumo voetbal, bubble voetbal, levende kicker, bossabal, …

SPYGAME – KGB RUSSIA

De Russische, Amerikaanse en Britse geheime inlichtingendiensten KGB, CIA en MI6 werken samen om de moord op een Russische spion op te lossen. Samenwerking tussen de verschillende teams zal essentieel zijn om de moord te kunnen oplossen.

Gewapend met een tablet gaan de teams in een stad of locatie naar keuze op zoek naar sporen die hen dichter bij de dader kan brengen. Onderweg krijgen ze bovendien een hele reeks spion-gerelateerde vragen en uitdagingen voorgeschoteld. Een oog voor detail, een fantastisch geheugen en samenwerking met de andere spionnen-teams is essentieel in deze spannende teambuilding!

Verlies de andere teams en de klok zeker niet uit het oog terwijl jullie de missies tot een goed einde trachten te brengen. Door gebruik te maken van de interactieve kaart en live scorebord dienen jullie via GPS naar de juiste plekken te gaan om foto en video-opdrachten, vragen en raadsels te activeren. De opdrachten zijn gericht op strategie, samenwerking en creativiteit.

Vervolgens is het verzamelen geblazen in het Voetbaldorp en genieten we van een lekker Belgisch pak friet, BBQ of … Dit met een frisse pint en groot scherm waarin we onze nationale trots naar de overwinning schreeuwen.

www.eccolaluna.be

Meer van Ecco La Luna :