Event Agencies

Apr 24, 2024, 20:31
DM&S Events maakt indruk met sterke communicatie voor Victoria Benelux

DM&S Events maakt indruk met sterke communicatie voor Victoria Benelux

04 juni 2018

Traditiegetrouw organiseert Victoria Benelux elk jaar de Ontdekkingsdag, een groot event dat exclusief bestemd is voor hun consulenten, groepsverantwoordelijken en sectorverantwoordelijken. DM&S Events zorgde niet alleen voor de totaalorganisatie van deze spetterende show in Louvexpo, maar creëerde ook een nieuwe website voor het juwelenmerk.

De Ontdekkingsdag is voor Victoria de gelegenheid bij uitstek om hun VIP's in avant-première de nieuwe collectie voor 2018 te laten ontdekken en samen de successen van het voorbije jaar te vieren met o.a. een feestelijke huldiging op het podium. Net als dat voor de voorbije het geval was, nam DM&S Events de totaalorganisatie van deze wervelende show - met een niet minder dan 58 meter lange catwalk als ultieme blikvanger – op zich. Het team stond in voor zowel de setting, de aankleding, de ontvangst, het scenario en de regie, én de coördinatie. Kortom: het hele plaatje dus.

Dat Victoria het volste vertrouwen heeft in de diensten van DM&S Events, blijkt ook uit de vraag om een nieuwe website te maken die niet alleen gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers, maar ook eenvoudig aan te passen door Victoria zelf. De webdevelopers van DM&S ontwikkelden een overzichtelijke website met een schitterend design, dat de presentatie van de juwelen perfect ondersteunt. Het ervaren team friste verder het logo en de huisstijl op en stelde eveneens een ‘lookbook’ met video en foto’s samen. Geen betere manier om de slagzin ‘Victoria makes you shine’ extra kracht bij te zetten.

www.dms.be/events

Meer van DM&S :

DM&S Events