Event Agencies

Mar 19, 2019, 4:49
D’M&S oogst applaus met voorstelling nieuwe producten van Mitsubishi Electric

D’M&S oogst applaus met voorstelling nieuwe producten van Mitsubishi Electric

11 juni 2018

D’M&S werpt zich op als uitverkoren partner voor evenementen in alle maten, soorten en gewichten. De ervaren én creatieve event planners kennen het succesrecept om van elk bedrijfsevenement een onvergetelijk gebeuren te maken. Een mooi voorbeeld daarvan was onlangs de voorstelling van het nieuwe productgamma van Mitsubishi Electric.

Om het productaanbod op een spraakmakende manier aan haar installateurs voor te stellen, schakelde Mitsubishi Electric het eventsteam van D'M&S in. De genodigden – zowel de installateurs zelf als hun gezinsleden – werden ontvangen in Walibi voor een familiedag boordevol opwindende activiteiten op de talrijke acttracties van Walibi. Het bekende pretpark werd voor de gelegenheid in een passend Mitsubishi Electric-kleedje gestopt.

In de ochtend was er eerst een officieel gedeelte in het amfitheater met de bekende stand-up comedian Bert Kruismans als moderator. Daarnaast werden de nieuwe producten getoond in een sfeervol aangeklede VIP-tent. De aanwezigen werden nadien getrakteerd op een luxueuze gastronomische barbecue. D'M&S wist naar goede gewoonte het event van A tot Z in goede banen te leiden tot grote tevredenheid van zowel Mitsubishi Electric als de talrijke gasten. 

www.dms.be/events

Meer van DM&S :

DM&S Events