Event Agencies

Apr 20, 2024, 1:14
Crimineel goede Mides Awards in maffiastijl

Crimineel goede Mides Awards in maffiastijl

25 mei 2018

Onlangs pakte MIDES voor de 4e keer uit met een wervelende Dinner Awardshow voor zijn M’gineers, deze keer in heuse maffiastijl! Het Godfather-thema paste perfect in het betoverende interieur van Zaal AthenA in Antwerpen. Het eventteam van DM&S scoutte niet alleen de locatie, maar organiseerde het volledige evenement. Van concept, aankleding en catering tot de regie van de Oscaruitreiking. De avond verliep ‘bellissimo'. 

M’gineers genieten als maffiosi van MIDES Awards 2018

2017 was een topjaar voor MIDES en dat hebben ze voor een groot deel te danken aan de inzet van hun M’gineers. Hoog tijd dus om ze weer eens in het zonnetje te zetten en dat gebeurde met de MIDES Awards. Een ludiek personeelsfeest met awardshow én thema. Dit jaar maffiastyle!

MIDES gaat voor groei

MIDES blijft groeien. In 2017 kregen we er weer een pak nieuwe klanten en projecten bij. Om al onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, breiden we het aantal accountmanagers uit in strategisch gekozen regio’s. Ook het aantal M’gineers zit in de lift. Op dit moment zijn het er al 155, maar ons doel is om eind dit jaar met 250 M’gineers te zijn. Deze projectingenieurs werken verspreid over het hele land en zien elkaar niet vaak. Om het contact tussen M’gineers te stimuleren én om ze te bedanken voor hun inzet, organiseerden we ook dit jaar weer een ‘Oscaruitreiking’ tijdens de MIDES Awards.

Hoedje af voor de dresscode

Geen show zonder thema. Dit jaar kozen we voor ‘Godfather’ en zat de zaal vol Italiaanse maffioso. Denk hoeden, sigaren, bretels en natuurlijk scherp gesneden maatpakken! Ook de locatie was perfect gekozen: zaal AthenA in Antwerpen heeft de allure van een betoverende kerk. Hosties deelden we er niet uit, wél Oscars! De Lead Award en de Promo Award bijvoorbeeld, maar ook de best geklede ingenieur, de mama en papa van het jaar en de M’gineer met de meeste kilometers op zijn teller (letterlijk én figuurlijk) mochten een felbegeerd beeldje in ontvangst nemen. De avond was ‘bellissimo’ en wij kijken alvast uit naar de MIDES Awards 2019!

www.dms.be/events

Meer van DM&S :

DM&S Events