Event Agencies

Jan 27, 2023, 12:40
Nieuwe teambuilding activiteiten bij Ecco La Luna

Nieuwe teambuilding activiteiten bij Ecco La Luna

22 januari 2018

Het enthousiasme en vertrouwen van de klanten maakten van 2017 een topjaar voor Ecco La Luna – een stijgende lijn die ze graag in 2018 samen willen verder zetten. 2018 is voor hen trouwens extra speciaal: op 1 januari vierde Ecco La Luna hun 15-jarig bestaan. En ze blijven groeien, wat zich vertaalt in een uitgebreid nieuw aanbod van activiteiten.

Beyond Limits

Een nieuw concept vanaf 1 februari 2018. Ontdek samen op een leuke manier wat het betekent om te leven met een beperking. Van braille-lezen voor beginners tot echte G-sporten, alles is mogelijk. Deel van de opbrengst gaat naar G-sport in België.

 • Wij zorgen voor een aantal missies en opdrachten waar de deelnemers aan de lijve kunnen ondervinden wat het leven met beperkingen juist inhoudt.
 • Alles is gebaseerd op 'aangewezen zijn op elkaar', waaruit moet kunnen geleerd worden, maar ook een zekere FUN factor inzit.
 • Uiteraard staan braille-lezen voor beginners en het journaal voor gehoorgestoorden ook op het programma.
 • Indien gewenst zorgen we voor de integratie van een aantal echte G-sporten zoals rolstoelbasket, goalbal, boccia en bocce, showdown, tor-bal, …
 • En finaal zorgen we optioneel voor G-sporters die mee begeleiden of een motivatie speech door een (ex-)G-topsporter.

Zin in de (half) dagje beyond limits? Laat maar horen …

Bike Central

België is een fietsgek land en dat willen we in de picture zetten met ons nieuwste format. We hebben een fantastische dag samengesteld met kwalitatieve, leerrijke en amusante workshops met als thema de fiets. Uiteraard krijgen jullie de vrijheid om de concrete invulling aan jullie wensen en verlangens aan te passen. In het kader van MVO is dit een uitgelezen themadag waarbij we de deelnemers bewust willen maken van de meerwaarde van het gebruik van de fiets in het dagelijkse leven en op weg naar en van het werk.

Afhankelijk van het uitgangspunt van jullie bedrijfdsdag maken we een selectie uit volgende workshops en activiteiten:

 • Tandemtocht: gebruik makend van een verzorgd fotoroadbook verkennen we de omgeving rond jullie themadag per tandem. Aanvullend kunnen we nog enkele groepsactiviteiten toevoegen onderweg.
 • Ecopercussie met fietsonderdelen: onder leiding van onze trainer halen we het beste uit jullie team naar boven op muzikaal vlak. Een opzwepende workshop waar fun en plezier centraal staan.
 • Upcycling: Workshop waarbij we creatief aan de slag gaan met fietsmateriaal om er onze eigen creaties mee te maken (eigen juwelen…)
 • Gekke fietsen: Ooit op een fiets gezeten waar de fiets naar links gaat, wanneer je rechts stuurt? Of een tandem waarbij de fietsers naar elkaar toe kijken? Je kan het zo gek niet bedenken of een nieuwe verrassing staat jou al op te wachten.
 • BMX: mag het iets stoerder? Dan kan een BMX initiatie zeker niet ontbreken als keuze activiteit gedurende de dag
 • Fiets Tiercé: koersen op rollen en zo jou pion op de tafel naar voorstuwen en liefst net iets sneller dan de collega’s van het andere team. Enkel zo zal eeuwige roem en de bijhorende leiderstrui pronken in jullie trofeeënkast. Hier gaan we dan ook op zoek naar de Tom Boonens en Greg van Avermaets van jullie bedrijf.
 • Ten slotte kunnen we spreekbeurten, een mini beurs en aanvullende randanimatie toevoegen.

De Vlaamse Meesters 2018-2020

Ten slotte geven we jullie graag alvast een nieuwtje mee. Ecco La Luna stelt binnenkort tal van activiteiten rond De Vlaamse Meesters voor. O.a. aangepaste thematische fietstochten, 2pk-rondritten en interactieve stadsspelen zullen op het programma staan. Zo volgen jullie mee in de voetsporen van de Meesters. Binnenkort updaten we jullie met meer nieuws rond deze optie.

Het vertrouwde en steeds vernieuwde aanbod vind je terug op de website.

Niet gevonden wat je zocht? Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Neem zeker contact op met Ecco La Luna, want samen vinden jullie altijd een activiteit op maat van jullie wensen!

www.eccolaluna.be

Meer van Ecco La Luna :